Noutăți și comunicate

ZDOB si Zdub, Paula Seling si U2-Zen Garden, showurile saptamanii la Hard Rock Cafe

13 octombrie 2015
ZDOB si Zdub, Paula Seling si U2-Zen Garden, showurile saptamanii la Hard Rock Cafe
In aceasta saptamana, BestMusic Live Concerts va asteapta in Hard Rock Cafe la trei evenimente deosebite: Zdob si Zdub, Paula Seling si cel mai tare tribut U2 - Zen Garden.

Dacă îți place să te distrezi și să cânți până la epuizare alături de Zdob și Zdub, iar hiturile “DJ Vasile”, “Zdubii bateți tare” sau “Bunica bate doba” se află la loc de cinste în playlistul tău, te așteptăm la concert pe 14 octombrie 2015, de la ora 21:00.

Zen Garden, trupa fenomen ce face senzație în rândul fanilor U2 din lumea întreagă, vine la Hard Rock Cafe, pentru un recital de excepție! Pe 15 octombrie 2015 ai șansa să asculți live “Mysterious ways”, “Staring At The Sun”, “One”, “Angels of Harlem” și multe alte hituri, în interpretarea celui mai bun tribut U2 al momentului!

Vineri, 16 octombrie 2015, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe la un show cu PAULA SELING și trupa sa. Te așteptăm să asculți cele mai cunoscute piese lansate de artistă de-a lungul vremii: „Ploaie în luna lui Marte”, “Ce bine că ești”, “Trurli”, “Timpul”, “Promit”, “Râd cand imi vine să plâng, ” dar și mult mai recentele “Playing With Fire” și “Miracle”.

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

http://www.bestmusic.ro | http://www.iabilet.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top