Noutăți și comunicate

Within the Nova lanseaza primul album din cariera

1 februarie 2018
Within the Nova lanseaza primul album din cariera
Formația timișoreană de metalcore Within The Nova și-a făcut debutul discografic prin albumul intitulat ‘Infinite Cycles’, lansat în data de 1 Februarie 2018 prin casa de discuri Dark Alliance Records.

https://www.youtube.com/watch?v=T-OtqPrgp74&list=PLeiNlx26hKjZpbjtbMsSELkhjbxK5HWQY

Liderul trupei, Alex Rizea a avut următoarele de spus: ‘’Suntem deosebit de entuziasmați să vă prezentăm primul nostru album, Infinite Cycles, lansat prin intermediul Dark Alliance Records. Albumul a fost în totalitate produs de Within the Nova, eu ocupându-mă de producția în sine iar Akos Mondovici fiind responsabil pentru înregistrări, mix & master. Începând de astăzi îl puteți găsi pe majoritatea platformelor digitale precum GooglePlay, iTunes, AmazonMusic, Spotify sau Deezer. Varianta fizică urmează să intre pe rafturile magazinelor din Anglia sau Germania la sfârșitul lunii februarie, și de asemenea va fi disponibilă pentru comandă worldwide. Această lansare este un pas crucial în cariera noastra încă aflată la început și tot ce putem spera este ca pe viitor să facem o treabă și mai bună, învâțând din experiența primului album!’’

Within the Nova este o trupă metalcore din Timișoara înființată în 2016 formată din Alex Rizea, Diana Păscuțiu, Akos Mondovici, Zsolt Mondovici si Richard Ebner.
Trupa își trage seva de inspirație din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, heavy metal), rezultând un sound dinamic, expresiv caracterizat prin voci clean și scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare, și tematici atmosferice.

Urmăriți Within the Nova aici:

Facebook: http://www.facebook.com/withinthenova

Instagram: http://www.instagram.com/withinthenova

Twitter: http://www.twitter.com/withinthenova



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top