Noutăți și comunicate

Within the Nova au lansat videoclipul pentru piesa 'The Idealist' si anunta primul lor album

11 noiembrie 2016
Within the Nova au lansat videoclipul pentru piesa 'The Idealist' si anunta primul lor album
Timisorenii de la Within the Nova au lansat primul lor videoclip din cariera pentru ”The Idealist”, prima piesă extrasă de pe albumul de debut al trupei intitulat 'Infinite Cycles', care urmeaza sa fie lansat in Aprilie 2017!

https://www.youtube.com/watch?v=7BHNpAb2YUg

Trupa timișoreană a declarat: ''Ne bucurăm să vă prezentăm primul videoclip oficial Within the Nova pentru 'The Idealist', piesă ce va da startul albumului nostru de debut, 'Infinite Cycles', care urmează să fie scos pe piață în Aprilie 2017! Dorim să adresăm mulțumiri echipei video de la 7i.studio și sponsorului nostru, Fly Music, care ne-a ajutat enorm în realizarea videoclipului! Piesa a fost înregistrată, mixată și masterizată de către Akos Mondovici și Alex Rizea la 'Critical Sound Studio', unde de altfel va fi și produs albumul nostru de debut. În perioada următoare ne vom concentra atenția în studio la productia albumului.''

"Unii ar putea considera că lansarea primului material discografic sub forma unui LP este o mișcare precipitată, majoritatea trupelor tinere preferând varianta lansării unui EP. După un timp în care am comparat idei, am dezbătut argumente, considerăm că avem resursele și timpul necesar pentru a ne asigura că putem face un album de calitate, atât ca și sound, productie, cât și din punct de vedere al compoziției, astfel ca materialul nostru să aibă un impact puternic în scena metal autohtonă. Urmează noutăți și detalii despre tot ce va însemna lansarea 'Infinite Cycles' în viitorul apropiat.'' - a mai adaugat liderul trupei, Alex Rizea.



Within the Nova este o trupă metalcore din Timișoara înființată în decembrie 2015 formată din Alex Rizea, Diana Păscuțiu, Akos Mondovici, Zsolt Mondovici si Richard Ebner.
Trupa își trage seva de inspirație din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv caracterizat prin voci clean și scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare, și tematici atmosferice.

Single-ul de debut ”Forsake the Crown” poate fi ascultat la linkul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=IqYaVTRUAD0

Al doilea single al formatiei, ''Ground Zero'' poate fi ascultat la linkul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=HvpdahbHw0k

Coverul piesei ''E.T.'' al cântăreței americane Katy Perry, poate fi ascultat la linkul demai jos

https://www.youtube.com/watch?v=GcQL_j9Mfco



Contact Within the Nova:

FaceBook: http://www.facebook.com/withinthenova

E-Mail: withinthenova@gmail.com



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top