Noutăți și comunicate

Wild Night cu Eric Martin in True Club

7 noiembrie 2012
Wild Night cu Eric Martin in True Club
Miercuri, 14 noiembrie 2012, incepand cu ora 23:00, pe scena unuia din cele mai populare cluburi din oras, va urca nimeni altul decat Eric Martin - solistul legendarei trupe Mr. Big.

Adresa True Club : Str. Franceza, Nr. 52, Splaiul Independentei colt cu Selari, Bucuresti.

"Wild world" si "To be with you" se vor auzi pentru prima data in Romania intr-o varianta inedita; caci, de aceasta data, Eric Martin vine cu un concept nou - un recital acustic de aproximativ 60 minute.

Concertul face parte din turneul european cu acelasi nume : "Eric Martin Acoustic Tour", oprirea de la Bucuresti fiind asteptata cu nerabdare nu doar de fani, ci si de solist. Acesta isi aminteste cu entuziasm atmosfera de la concertul sau de acum 2 ani, din The Silver Church si promite ca show-ul de acum va fi unul cu adevarat "wild".

http://www.youtube.com/watch?v=oXj-uo29T0Y

Concertul marcheaza totodata si afterparty-ul productiei "Vunk la Polivalenta"; miercuri spre joi, in True Club, baietii de la Vunk va asteapta sa ascultati impreuna una din cele mai bune voci ale lumii si sa povestiti despre concertul de la Polivalenta.

Biletele s-au pus in vanzare pe site-ul http://www.myticket.ro dar si in reteaua magazinelor Diverta. Pretul biletelor este de 25 ron in avans, respectiv 30 ron in seara concertului.
Posesorii de bilete "Fan Zone" pentru concertul "Vunk la Polivalenta" au accesul gratuit la acest eveniment.

Sursa : Sublime Romania
http://www.concerte.org


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top