Noutăți și comunicate

White Walls: turneu national si european

23 august 2011
White Walls: turneu national si european
In perioada 24 septembrie - 9 octombrie 2011, formatia de metal progresiv WHITE WALLS din Constanta va sustine o serie de concerte de promovare a albumului "Mad Man Circus" in Romania si alte 5 tari din Europa. Piesa centrala a turneului "Mad Man Circus European Tour 2011" este participarea White Walls la prestigiosul festival ProgPower Europe, in seara de 1 Octombrie, in Baarlo (NL), alaturi de formatii precum Symphony X sau Long Distance Calling, iar sfarsitul turneului va avea loc in Bucuresti, pe 9 Octombrie, in cadrul Romanian Rock Meeting, unde romanii vor canta alaturi de Pain Of Salvation.

Datele turneului sunt urmatoarele:
24.09 Brasov (RO)
25.09 Targu-Mures (RO)
26.09 Sibiu (RO)
27.09 Cluj-Napoca (RO)
28.09 Katowice (PL)
29.09 Berlin (DE)
30.09 Leipzig (DE)
01.10 Baarlo (NL) - ProgPower Europe (cu Symphony X, Mekong Delta, In Mourning, Long Distance Calling)
04.10 Wurzburg (DE)
05.10 Vienna (AT)
06.10 Subotica (RS)
07.10 Timisoara (RO)
08.10 Resita (RO)
09.10 Bucuresti (RO) - Romanian Rock Meeting (cu Pain Of Salvation, Von Hertzen Brothers)

Detalii in legatura cu concertele vor fi publicate in curand pe pagina de Facebook a formatiei.

Turneul este organizat de Brave HardCore Booking cu sprijinul MIG Management si reprezinta cea mai ambitioasa initiativa de pana acum din tanara cariera a constantenilor. Printre reusitele lor se mai numara locul 1 la The Battle Of Rocksin (Aprilie 2010), locul 1 la Stufstock Newcomers (August 2010), locul 3 la Maximum Rock - Suport Pentru Underground (Octombrie 2010), locul 1 la finala nationala Global Battle Of The Bands (Noiembrie 2010), locul 1 la Best Metal Newcomer pe Metalhead.ro (Februarie 2011), locul 5 la finala mondiala Global Battle Of The Bands, organizata in Kuala Lumpur - Malaezia (Februarie 2011).

Albumul lor de debut, "Mad Man Circus", ce va fi promovat in turneu, a aparut in Octombrie 2010 la netlabelul Asiluum.com ca download gratuit (sub licenta Creative Commons) si a fost foarte bine primit de critici si de publicul larg, primind recenzii favorabile si din afara granitelor.

Cu aceasta ocazie, White Walls anunta in premiera si ca vor fi sprijiniti in Mad Man Circus European Tour 2011 de catre Monster Energy Romania (http://facebook.com/monsterenergyromania). Bautura energizanta a fost "dezlantuita" de putin timp in Romania, in vreme ce in Europa si Statele Unite ale Americii Monster Energy reprezinta simbolul puterii atat pentru sportivi celebri (Valentino Rossi, Jenson Button) cat si pentru muzicieni faimosi din intreaga lume (Norma Jean, Metallica, Linkin Park, Children Of Bodom, Dave Lombardo), White Walls fiind prima trupa autohtona cu care colaboreaza. De asemenea, trupa va beneficia in turneu de echipament muzical furnizat prin bunavointa MusicGear.ro

2-WhiteWallsturneunationals_80633.jpg

Reamintim ca pe data de 9 octombrie 2011 se va organiza la Bucuresti ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre suedezii de la Pain Of Salvation. Evenimentul ce va avea loc la Arenele Romane intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere, este organizat de Promusic Events si Revista Maximum Rock (Producator - Nelu Brindusan).

Vino cu prietenul sau prietena la ROMANIAN ROCK MEETING si beneficiezi de o OFERTA SPECIALA. Cumpara acum biletul SPECIAL - 2 persoane la pretul special de 125 lei (valabil pentru 2 persoane). Astfel, daca tu vei plati biletul intreg, respectiv 78 lei, pentru prietenul / prietena ta vei plati doar 47 lei.Oferta este valabila doar pentru 50 de bilete.

3-WhiteWallsturneunationals_3273.jpg

http://www.promusicprod.ro/rockmeeting

Biletele pentru ROMANIAN ROCK MEETING se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
48 lei pana la data de 3august 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli fani ai muzicii ROCK.
125 lei (Special 2 persoane) / Oferta valabila doar pentru 50 de bilete
78 lei in perioada 4 august - 15 septembrie 2011
85 lei in perioada 15 septembrie - 8 octombrie 2011
95 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 octombrie 2011.Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.
O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Eveniment sustinut de: XLAB Solution

Parteneri: Metalhead.ro, Metalfan,ro, Let's Rock, Rockstage.ro, I Concert.ro, Magomedia.ro, Radio 3 Net "Florian Pitis", Radio Nord Est Iasi, Port.ro, Welcome 2 Cluj, Cartea de nisip, Rock4u.ro Romania Rock Radio, Blackhawk Security, Spard Team,Metalsupport.ro, 4arte.ro

Sursa: Promusic Prod & Maximum Rock


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top