Noutăți și comunicate

White Walls participa la Romanian Rock Meeting

19 iulie 2011
White Walls participa la Romanian Rock Meeting
Duminică, 09 octombrie 2011, are loc la București ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment în cadrul căruia poziția de headliner va fi ocupată de către suedezii de la Pain Of Salvation. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane într-un cort special amenajat și încăzit printr-o instalație de climatizare de mare putere. Evenimentul este organizat de Promusic Events și Revista Maximum (Producator - Nelu Brîndușan).

După PAIN OF SALVATION, prima formație anunțată la ROMANIAN ROCK MEETING, a venit rândul să anunțăm o nouă formație care va urca pe scena acestui eveniment. Este vorba despre o trupa autohtonă, și anume WHITE WALLS, noua revelatie rock a scenei underground din România.

WHITE WALLS s-a format în Constanța în anul 2009 și este adepta sonorităților metal / progressive / rock, fiind la ora actuală cea mai apreciata trupă tânară atăt de către presa de specialitate, căt și de către public, indiferent dacă cei care au avut ocazia și bucuria să asculte sonoritățile constănțenilor sunt mari amatori de metal extrem sau metal melodios.

Deși formația încă nu a editat un material discografic oficial aceasta și-a aratat clasa valorică atât în cadrul unor concursuri precum "Global Battle of the Bands", "Maximum Rock - SPU" sau "Stufstock", dar și cu ocazia unor concerte unde White Wals a fost invitată, dintre care amintim "Unu Mai Rock" unde headliner au fost germanii de la Blind Guardian.  Pe 13 august 2011 formația va cânta alături de Deftones la Arenele Romane, iar în octombrie va fi prezentă la Prog Power Europe Festival, unul dintre cele mai vânate evenimente de progresiv din Europa, fiind prima formație din România care ajunge să cânte la un eveniment atăt de important.

Reamintim că în cadrul ROMANIAN ROCK MEETING, Pain Of Salvation își va promova noul material discografic intitulat "Road Salt Two" ce va fi lansat în luna septembrie 2011, o continuare a precedentului album, "Road Salt One", lansat pe 17 mai 2010.

Alte formați ce vor participa la ROMANIAN ROCK MEETING  vor fi anunțate în scurt timp!  ROMANIAN ROCK MEETING se dorește a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock să se întâlnească, să asculte muzica preferată și, de ce nu, să se întâlnească cu formațiile preferate.

Fanii muzicii ROCK au șansa ACUM să-și achiziționeze bilete la un preț incredibil de avantajos: 48 lei, mai mult, 25 de persoane care achiziționa aceste bilete speciale până la data de 31 iulie 2011 și dacă trimit numele împreună cu codul de bare de pe bilet la adresa de email: promo@promusicprod.ro (subiect: fan Pain Of Salvation) au șansa să câștige un billet (la alegere) pentru concertul Amon Amarth - As I Lay Dying - Septicflesh sau la concertul U.D.O.

Reamintim că biletele pentru ROMANIAN ROCK MEETING se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și online pe http://www.eventim.ro) la următoarele prețuri:
- 48 lei până la data de 31 iulie 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli fani ai muzicii ROCK.
- 78 lei în perioada 1 august 2011 - 15 septembrie 2011
- 85 lei în perioada 15 septembrie 2011 - 8 octombrie 2011
- 95 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului, 9 octombrie 2011.


Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.promusicprod.ro
http://www.maximumrock.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top