Noutăți și comunicate

'When We're High' este noul single lansat de LP

6 mai 2017
'When We're High' este noul single lansat de LP
Sambata, 17 iunie 2017, sunteti invitati la concertul trupei Kings of Leon care va avea loc la Arena Nationala din Bucuresti. In deschiderea concertului canta artista americana LP.



LP a lansat o nouă piesă de pe cel de-al patrulea album de studio al său, "Lost On You", "When We're High".

https://www.youtube.com/watch?v=YZZCyYUJVH0

Piesa "When We're High" a fost scrisă și produsă chiar de către LP, de Mike Del Rio (care a mai colaborat cu artiști precum Christina Aguilera și X Ambassadors) și Nate Company (căruia i se datorează o parte din succesul lui Tove Lo, Carly Rae Jespen și Martin Garrix) - echipa din spatele superhit-ului "Lost On You".

https://www.youtube.com/watch?v=KDoTQrQ2Fhs&list=RDKDoTQrQ2Fhs

"When We're High" este rezultatul colaborării dintre Mike și Nate, care s-au deplasat la Paris la finalul anului trecut pentru a termina noul album.

Single-ul "Lost On You", care a făcut-o faimoasă în întreaga lume, a intrat direct pe prima poziție în topurile din 13 țări, iar videoclipul oficial a fost vizionat de peste 115 milioane de ori.

LP se află în plin turneu de promovare a albumului "Lost On You". După mai multe concerte în America de Nord, artista ajunge în Europa, începând cu 15 iunie. Deschiderea concertului Kings of Leon va reprezenta al doilea concert al artistei la București – LP a mai cântat aici și în toamna 2016.

Despre Alive:
Alive a luat naștere din aceeași echipă care a creat și promovat scena muzicii electronice în România: The Mission. Dragostea pentru muzică și diversitate au fost bazele pentru Alive, un brand care se poate mândri azi cu o echipă ce însumează 16 ani de experiență în organizarea showurilor de amploare, peste 150 de evenimente (concerte / festivaluri / evenimente corporate) și showuri cu nume precum Morcheeba, Moby, Gorillaz, The Chemical Brothers, Parov Stelar, Underworld, Moderat, Télépopmusik, Booka Shade, Fatboy Slim, Placebo, Jamie Woon, Jessie Ware, Peter Bjorn and John, Sono sau Orquesta Buena Vista Social Club

BILETE ONLINE la concertul Kings of Leon de pe 17 iunie, pe Arena Națională- http://www.bilete.ro și BILETE ÎN REÈšEAUA Bilete.ro
- Prin comandă la http://www.bilete.ro ( livrare la domiciliu prin curierat ).
- Direct – Biletele sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în magazinele Germanos, în oficiile Poștei Române și în casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Griviței, nr. 143, parter.

Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

INFO BILETE: +40. 21.311.93.23
  • Categoria 1: 230 RON
  • Categoria 2: 180 RON
  • Categoria 3: 160 RON
  • Categoria 4: Sold Out
  • Categoria 5: 95 RON
  • Golden: 285 RON
  • Gazon: 190 RON
  • VIP: 500 RON

ALIVE
https://www.facebook.com/ALiveromania/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top