Noutăți și comunicate

Warm up party I AM THE ROCKER cu Mike Terrana, Kempes si White Walls in The Silver Church

3 iulie 2015
Warm up party I AM THE ROCKER cu Mike Terrana, Kempes si White Walls in The Silver Church
Vineri, 03 iulie 2015, Phoenix Entertainment vă invită in The Silver Church la un warm up party I AM THE ROCKER de excepție alături de toboșarul Mike Terrana (Tarja Turunen, Axel Rudi Pell) și trupa sa cărora li se alătură legendarul Ovidiu Ioncu Kempes și exponenții progressive metalului de la noi, White Walls. Terrana și Kempes vor face un show tribut în memoria lui Ronnie James Dio, iar la final cei de la White Walls îi vor acompania într-un jam session inedit.



Așadar, pe 3 iulie, în Silver Church, ne antrenăm headbanging-ul și ne încălzim vocile pe muzica unuia dintre cei mai mari frontmani din muzica rock interpretată de artiști de top care vor face o atmosferă incendiară și la vor sta la povești cu publicul la final de show.

Accesul este GRATUIT dacă la intrare se prezintă un bilet valid la festivalul I AM THE ROCKER.



A doua zi după acest mega warm up party, la Romexpo se dă startul celui mai așteptat festival de rock, pe parcursul celor 2 zile urmând să urce pe scenă nume mari și importante ale muzicii rock: Dream Theater - care celebrează 30 de ani la București printr-un show special, Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Soulfly, Mayhem, Carcass, Kamelot, Skindred, Arkona, Myrath, Hang the Bastard, Terrana și Odd Crew. Lor li se alătură unele dintre cele mai tari formații românești: Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Dirty Shirt, Goodbye To Gravity, Days of Confusion, Breathlast, Kistvaen, Target, Negative Core Project, QuantiQ, Hatemode si Blutrina.



În plus, I AM THE ROCKER este singurul festival care pune fanii în centrul său. Astfel, rockerii se vor putea încorona campioni la Beer Championship și pot pleca acasă cu toată berea care poate încăpea într-o mașină, pot lua parte la concursurile de Air Guitar, Pogo, Best dressed rocker și Best Tattoo. Nu vor lipsi nici o zonă de lounge și nici un food court generos.

Totodată, Phoenix Entertainment pune la dispoziție și o zonă de camping dotată cu toate faciltățile necesare la doar 9 lei/2 zile. Cei care vor dori să vină cu motocicleta vor avea parte de o parcare special amenajată și de o garberobă în care își pot lăsa căștile și accesoriile.

Remintim faptul că I AM THE ROCKER este singurul festival în care apa plată este gratuită și care nu are spații de delimitare de genul Golden/Normal.

Pe 4-5 iulie, la Romexpo, I AM THE ROCKER va oferi o experiență de festival proiectat după standardele din afară.

Biletele sunt disponibile aici exclusiv în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei. Atât abonamentele, cât și biletele pentru parcarea motocicletelor și pentru camping pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top