Noutăți și comunicate

Warm up & after party MANOWAR pe 15 si 16 iunie in Legere Live!

30 mai 2012
Warm up & after party MANOWAR pe 15 si 16 iunie in Legere Live!
Fanii care asteapta cu nerabdare reintalnirea cu regii metalului sunt invitati la petrecerea ce precede show-ul MANOWAR de pe scena OST Fest si celebreaza lansarea noului album, The Lord Of Steel.

Warm up party-ul va avea loc in Légère Live Club si va insemna headbanging, concursuri si mult heavy metal.  Cei care iau parte la distractie vor putea castiga produse oficiale, puse la dispozitie de Magic Circle Music si invitatii la OST Fest,  oferite de Project Events.

Dupa concert, noaptea va continua, in stil MANOWAR, tot in Légère Live, la after party.

Intrarea pentru ambele party-uri va fi libera.

MANOWAR revine in Romania, pe 16 iunie, in calitate de headliner al celei de a doua zile din cadrul Ost Fest. Concertul pe care MANOWAR il va sustine pe scena OST Fest se va individualiza prin faptul ca va celebra premiera mondiala a noului album MANOWAR,  The Lord Of Steel. Potrivit membrilor trupei The Lord Of Steel,  "debordeaza, de putere in stare pura, energie nestavilita si un sound la fel de brutal si salbatic precum fortele naturii." Titluri precum Annihilation sau Hail, Kill and Die!  dau tonul unui album plin de surprize.


Set-list-ul de la Bucuresti va cuprinde de la  imnuri bine cunoscute, unele chiar de pe albumul "Warriors Of The World", de la a carui lansare se implinesc 10 ani, la melodii de pe noul material discografic.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top