Noutăți și comunicate

WILDER in deschidere la European Progressive Assault

1 octombrie 2012
WILDER in deschidere la European Progressive Assault
Trupa WILDER va canta in deschiderea serii European Progressive Assault, ce va avea loc pe 9 octombrie 2012 in clubul The Silver Church.

Infiintata in 2011, WILDER aduce un suflu nou pe scena metal din Romania, datorita influentelor metalcore, progressive si postgrundge, care particularizeaza compozitiile sale. In acest an grupul a castigat si editia nationala Festivalului Imagine si va reprezenta Romania la editia internationala din Norvegia.  WILDER inseamna: Elvis (voce), Rares (tobe), Andrei (chitara), Skilly (bass), Radu (chitara).

Iubitorii de rock progresiv sunt invitatati pe 9 octombrie la o intalnire rafinata, cu nume reprezentative ale progului nordic:  Leprous (NO), Loch Vostok (SE), si Ørkenkjøtt (NO) vor concerta in Silver Church, in cadrul turneului European Progressive Assault. Seara va fi intregita de prestatia andorienilor de la Persefone.

Biletele costa 60 de lei la pre-sale si 70 in ziua evenimentului. Ele pot fi achizitionate din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, online de pe eventim.ro, metalhead.ro sau direct de pe Facebook.

Concertul este organizat de Cavalleria Events.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top