Noutăți și comunicate

Vrei sa te intalnesti cu Adrian Ciuplea si cu Nicu Patoi?

19 martie 2014
Vrei sa te intalnesti cu Adrian Ciuplea si cu Nicu Patoi?
Vrei sa te intalnesti cu Adi si cu Nicu? Trupa celor doi instructori Music Academy, Platonic, pleaca in turneul "˜Middle of the Week Tour'. Daca ai chef de muzica buna, ai intrebari pentru ei sau vrei o mini-lectie la fata locului, iata programul turneului ca sa stii cand vor trece si prin orasul tau, alaturi de cateva detalii despre Platonic Band si albumul "˜Sweet Little Six String'.

Una dintre cele mai placute ipostaze pe care le poate trai un muzician este aceea de purtator de stari privilegiate, capabil sa calatoreasca pentru a le imparti cu altii. Ceea pentru unii poate fi o corvoada, pentru muzician este o bucurie, oboseala de la final fiind neglijabila in balanta cu imensa satisfactie a incheierii unui album sau a unui turneu.

Albumul "Sweet little 6string" a ajuns deja in zece orase, datorita acestui turneu care are loc in mijlocul saptamanii, intocmai pentru a sublinia caracterul artistic, de auditie a concertului, detasat total de divertismentul mic-burghez. Experienta traita a fost intensa, concertele au iesit foarte bine, iar portiile zdravene de ras au completat intotdeauna rezerva de energie. Astfel, in aceeasi ipostaza fericita a omului care face ce-i place, Platonic porneste in partea a doua a turneului "Middle of the Week Tour", pentru a incheia acest capitol bogat si frumos din povestea grupului. Vor avea loc opt concerte in tara in lunile martie si aprilie, turneul incheindu-se cu un concert la Bucuresti:

"¢ 19 martie - Craiova
"¢ 26 martie - Tg. Mures
"¢ 27 martie - Medias
"¢ 3 aprilie - Constanta
"¢ 7 aprilie - Galati
"¢ 9 aprilie - Iasi
"¢ 10 aprilie - Buhusi

2-Vrei_sa_te_intalnesti_cu_Adria_WcOZh2dm.jpg
Asadar, daca locuiesti in unul din orasele de mai sus si esti interesat de o
mini-lectie gratuita de bass sau chitara cu Adrian Ciuplea sau Nicu Patoi, nu ezita sa treci sa ii saluti, fie ca o faci la probele de sunet sau la concert. Poti discuta cu ei orice tema legata de muzica, iar daca vrei si timpul permite, te poti alege si cu un workshop one-on-one. Trebuie doar sa ii contactezi aici:
http://music-academy.ro/contact.php 

Intre timp, daca iti place heavy metal-ul, ai o chitara electrica si vrei sa inveti cele mai importante aspecte legate de tehnica de palm muting, Cosmin Lupu ti-a pregatit o lectie gratuita, dedicata acestei tehnici in contextul riff-urilor ce ne amintesc de trupe consacrate precum Megadeth sau Iron Maiden. Hai si tu sa arunci o privire aici:

https://www.youtube.com/watch?v=UxIYnNHu31c


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top