Noutăți și comunicate

Violent Monkey, The Bridge Committee si Positive John in Club Control

18 februarie 2014
Violent Monkey, The Bridge Committee si Positive John in Club Control
Marti, 18 februarie 2014, trupa Violent Monkey revine pe scena din Club Control alaturi de invitatii lor speciali: The Bridge Committee. Evenimentul debuteaza cu o premiera in Bucuresti: concertul tinerei trupe Positive John, secretul cel mai bine pastrat al Clujului.


Afterparty w. Cliza & Stutz + Brutus! ( reducere de 50% la orice bautura, dupa ora 22.00h)
Fb event. Intrare libera
Adresa Club Control : Strada Constantin Mille, Nr. 4, București (Sala Berlin). http://www.facebook.com/clubcontrol



Violent Monkey - Funk'n'Roll proaspat cules si atent decojit de Violent Monkey.

Maimuta se misca pe muzica lui Christian (voce si chitara), Mihai (bass, voce, synth) si Boddy (tobe). Ei imita tot ce aud, reinterpreteaza si recompun cantece pline de energie si forta pe care ai impresia ca le-ai mai auzit pe undeva.
Sound-ul este o joaca serioasa de acorduri si influente (motown, funk, electronic si hardcore), un atac sonor fara rele intentii, cu scopul de a supune urechea, probabil asta place si unei maimute.

Jurnal de vacanta 2013:
Anul acesta, Violent Monkey a cantat la Street Delivery (unde s-a copt la soare), Bergenbier Zilele Prieteniei la Constanta (alaturi de Niste Baieti, Parazitii, The Mono Jacks, Alternosfera) si la Festivalul de foto si film "Vama sub Lumini de Oscar" in Vama Veche.

http://www.facebook.com/violentmonkeyband
http://www.youtube.com/watch?v=bNLkOpgBEXY
http://www.youtube.com/watch?v=MbqGBFcK7No



Positive John

Positive John sunt o adunatura de baieti usor instabili compusa din Lazi (voce), Lucretiu (chitara), Adam (clape), Mihai (megabass) si Cristi (tobe). Formatie tanara, Positive John se joaca cu sonoritati alternative care se metamorfozeaza, piesa dupa piesa, in hibrizi funk/progresivi proaspeti si irezistibili.

http://www.facebook.com/PositiveJohnBand



Parteneri media: Radio Guerrilla, Eclecticfm.ro, SapteSeri, Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhere, Academia Catavencu, Vice, Decat o Revista, Catavencii, Sunete, Tataia, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, partyhub.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Nights.ro, Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, woobicha.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, aldmovieland.blogspot.ro, cooperativaurbana.ro, 121.ro, hotcity.ro, Getlokal.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top