Noutăți și comunicate

Vino sa te intalnesti cu membrii formatiei Pain of Salvation

24 august 2011
Vino sa te intalnesti cu membrii formatiei Pain of Salvation
In data de 9 octombrie 2011 se va organiza la Bucuresti ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre suedezii de la Pain Of Salvation. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere.

Organizatorii Promusic Events si Revista Maximum (Producator - Nelu Brindusan) iti ofera ocazia sa te intalnesti cu membrii formatiei Pain Of Salvation, sa-ti faci poze si sa stai la discutii eu ei. Ce trebuie sa faci? E foarte simplu"¦ Cumpara acum un bilet de concert si trimite numele tau impreuna cu codul de bare de pe bilet la adresa: promo@promusicprod.ro (subiect: meet&greet POS) si ai sansa sa fi una dintre cele 15 persoane care participa la intalnirea cu trupa. Castigatorii vor fi anuntati in urmatoarele 3 saptamani ( 5 persoane in fiecare saptamana).

Au mai ramas cateva bilete la oferta "SPECIAL - 2 persoane"!
Vino cu prietenul sau prietena la ROMANIAN ROCK MEETING (RMM) si beneficiezi de o OFERTA SPECIALA. Cumpara acum biletul SPECIAL - 2 persoane la pretul special de 125 lei (valabil pentru 2 persoane). Astfel, daca tu vei plati biletul intreg, respectiv 78 lei, pentru prietenul  / prietena ta vei plati doar 47 lei.Oferta este valabila doar pentru 50 de bilete.

2-Vinosateintalnesticumembr_61086.jpg
ROMANIAN ROCK MEETING se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock sa se intalneasca, sa asculte muzica preferata si, de ce nu, sa se intalneasca cu formatiile preferate.

In cadrul acestu eveniment, Pain Of Salvation isi va promova noul material discografic intitulat "Road Salt Two" ce va fi lansat in luna septembrie 2011, o continuare a precedentului album "Road Salt One", lansat in 17 mai 2010.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

48 lei pana la data de 3 august 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli fani ai muzicii ROCK.
125 lei - (Special 2 persoane) / Oferta valabila doar pentru 50 de bilete
78 lei in perioada 4 august - 15 septembrie 2011
85 lei in perioada 15 septembrie - 8 octombrie 2011
95 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 octombrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Eveniment sustinut de: XLAB Solution

Parteneri:
Metalhead.ro, Metalfan,ro, Let's Rock, Rockstage.ro, I Concert.ro, Magomedia.ro, Radio 3 Net "Florian Pitis", Radio Nord Est Iasi, Port.ro, Welcome 2 Cluj, Cartea de nisip, Rock4u.ro Romania Rock Radio, Blackhawk Security, Spard Team, Metalsupport.ro, 4arte.ro

Sursa: Promusic Events & Maximum Rock


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top