Noutăți și comunicate

Videoclipul piesei I'm Done - TARG3T este online

26 octombrie 2011
Videoclipul piesei I'm Done - TARG3T este online
Trupa TARG3T a lansat videoclipul pentru piesa I'm Done, acesta fiind un video premergător albumului care urmează să fie lansat în curând.


http://www.youtube.com/watch?v=kumFIl-27dM&feature=feedu

TARG3T este o formatie a carei componenti sunt din ALBA IULIA, DEVA, SIMERIA si SARMASU jud Mures. Practic TARG3T-ul este adoptat de orasul DEVA fiindca aici am gasit o sala de repetitii decenta si intelegerea unor oameni deosebiti (traiasca BELEVION GEOTOPO). TARG3T exista din anul 1997 si a participat la aproape toate festivalurile de pe melegurile noastre. Stilistic TARG3T trece prin mai multe de la inceputurile sale, de la rap-metal, nu metal, hardcore si in final metal.
Singurul membru fondator ramas de la inceputuri fiind IONUT (myuz) - voce. In timp, prin TARG3T se perinda foarte multi muzicieni dar cu alte orientari si prioritati.
In prezent TARG3T inseamna mult suflet, pasiune, prietenie, SACRIFICII si muulta munca din partea celor 5 mebrii actuali. In momentul de fata se lucreaza intens la primul album cat si la primul videoclip.

Momentam trupa inregistreaza toate piesele pentru album. In luna noiembrie vor participa la concursul GBOB la Bucuresti, apoi din decembrie au planuite cateva concerte live. De la inceputul 2012 trupa vrea sa puna la punct un turneu pentru promovarea albumului.

Recording 1: http://www.youtube.com/watch?v=dKMzJgbfdxA&feature=related
Recording 2: http://www.youtube.com/watch?v=ojeM1F3Hjeg&feature=related

Piesa Faith live la Posada Rock Festival Campulung Muscel, unde am si castigat marele premiu. Multumim Posada!! http://www.youtube.com/watch?v=bxM22o3bcfM&feature=related

Componenta:

Myuz-vox
Mesa-bass
James-guit
Roby -drums
Bila-guit


Mai multe detalii despre trupa TARG3T găsiți la http://www.facebook.com/pages/TARG3Tband/396698015264

Sursa : TARG3T


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top