Noutăți și comunicate

Videoclip nou de la Wacken Festival si ultimele concerte din 2014 ale trupei Dirty Shirt

4 octombrie 2014
Videoclip nou de la Wacken Festival si ultimele concerte din 2014 ale trupei Dirty Shirt
Trupa Dirty Shirt a facut public un video nou (produs de Ics Festival Service) de la concertul sustinut in aceasta vara la prestigiosul festival Wacken Open Air, unde Ds a obtinut o performanta excelenta pentru intreaga miscare rock din Romania: locul 2 la Wacken Metal Battle, un concurs la care au participat mii de formatii din peste 30 de tari.

Intre timp, trupa continua activitatea intensa prevazuta pentru aceasta toamna. Astfel in perioada imediat urmatoare, Dirty Shirt va sustine ultimele concerte in Romania, din cadrul turneului "Freak Show Tour 2013-2014", unul din cele mai "serioase" turnee realizate de o formatie rock din Romania (70 concerte in Romania, Ungaria, Germania, Franta, Belgia, Austria).

Videoclip - http://youtu.be/ulj7-EoeCfs

Sambata 4 octombrie 2014, publicul bucurestean se poate bucura de showul exploziv al maramuresenilor, in cadrul festivalului "Folk & Metal Fest" la Fabrica, urmand ca sambata, 11 octombrie 2014, Dirty Shirt sa ofere un concert in noua locatie a clubului Abyss din Oradea.

04/10 Folk & Metal Fest, Fabrica, Bucuresti
11/10 Abyss, Oradea



Programul incarcat al trupei va continua cu un turneu european de zece concerte in luna noiembrie (Austria, Germania, Belgia si Franta). Datele acestuia pot fi consultate Aici.

In paralel cu activitatea concertistica, Dirty Shirt lucreaza intens la noul album "Dirtylicious", un proiect original si ambitios, care combina sound-ul rock/metal cu elemente de muzica traditionala. La inregistrari a participat taraful "Transylvanian Folkcore Orchestra", cu instrumente acustice tipice folclorului din Europa de Est : viori, tambal, acordeon, clarinet si percutii.

Puteti asculta un demo pe pagina youtube a formatiei
http://youtu.be/FrTbYndZ9Pg?list=PLNNF7UCvatVgDleQW_mT4TbHZ_suQmaxs

Dirty Shirt este, in mod clar, una dintre cele mai creative si harnice formatii autohtone. Transmitand un mesaj de diversitate culturala, cu o muzica complexa si in acelasi timp "accesibila", Dirty Shirt are toate sansele sa ajunga un nume important al miscarii rock europene.

http://www.dirty-shirt.com
http://www.facebook.com/DirtyShirtRomania
http://www.youtube.com/DirtyShirtOriginal
http://www.dirtyshirt.bandcamp.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top