Noutăți și comunicate

Video mesajul trupei The Original Blues Brothers Band catre fanii din Romania

7 octombrie 2016
Video mesajul trupei The Original Blues Brothers Band catre fanii din Romania
Inainte de concertul pe care îl vor susține pe 11 octombrie 2016, în premieră, la Sala Palatului, membrii trupei The Original Blues Brothers Band îi invita la concert pe toți iubitorii de blues din România, prin intermediul unui mesaj video inedit.



Mesaj video The Original Blues Brothers Band:

https://www.youtube.com/watch?v=cbBL4SCuccc&feature=youtu.be

După pierderea colegului de trupă, Eric Udel, legenda The Original Blues Brothers Band merge mai departe.

Marți, 11 octombrie, publicul din România va petrece la Sala Palatului, o seară de blues adevărat, în compania simpaticilor muzicieni: Steve Cropper "The Colonel" (chitară), Lou Marini "Blue Lou” (saxofon), John Tropea "Smokin John" (chitară), Leon Pendarvis "The Lion" (clape), Stu Woods (bass), Lee Finklestein "Funkytime" (tobe), Larry Farrell "Trombonius Maximus" (trombon), Steve Howard "Catfish" (trompetă), Rob Paparozzi "The Honeydripper" (voce și muzicuță), Bobby Harden "Sweet Soul" (voce) și Tommy McDonnell "Pipes" (voce și muzicuță). Evenimentul va începe la ora 20:00, cu un recital susținut de Iulian Canaf, menit să încălzească atmosfera.

Persoanele care nu doresc să piardă șansa de a lua parte la acest concert live memorabil își pot achiziționa biletele de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center - etj.2, Sala Palatului, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, agențiile TUI TRAVEL CENTER și Eurolines, sau online prin: http://www.ticketnet.ro, http://www.iabilet.ro, http://www.bilet.ro, http://www.bilete.ro, http://www.startickets.ro
și http://www.eventim.ro, la prețuri variabile în funcție de categoria de loc.

Povestea trupei a început în 1976, ca parte a show-ului de televiziune american Saturday Night Live, când actorii John Belushi și Dan Aykroyd au înființat o trupă pentru câteva sketch-uri în cadrul emisiunii. Proiectul a devenit unul de sine stătător, iar doi ani mai târziu grupul a lansat primul lor album, intitulat ”Briefcase full of blues”. La scurt timp au cucerit Hollywood-ul cu filmul ”The Blues Brothers”, unde au colaborat cu nume reprezentative ale muzicii jazz și blues precum James Brown, Ray Charles sau Aretha Franklin.

The Original Blues Brothers Band au fost și sunt cap de afiș în cele mai importante festivaluri de Jazz și Blues din Europa, cum ar fi Nimes Fair în Franța, North Sea Jazz Festival în Olanda, Pistoia Blues Festival în Italia și Montreux Jazz Festival în Elveția. O experiență deosebită a avut loc în Paris, unde band-ul a oferit trei nopți de concerte sold-out fără precedent, în iubitul Olympia Theater, unde scaunele au fost scoase pentru prima dată în istoria sălii, în vederea acomodării numărului mare de persoane.


Evenimente recomandate

Top