Noutăți și comunicate

Victor Solomon si Florian Stoica (ex Conexiuni) completeaza afisul Stelelor Rockului Romanesc

13 februarie 2014
Victor Solomon si Florian Stoica (ex Conexiuni) completeaza afisul Stelelor Rockului Romanesc
Stralucirea "Stelelor Rockului Romanesc" nu ar fi fost completa fara piesa-imn a anilor '90: "Viata de rocker". De aceea, Victor Solomon si Florian Stoica, membri ai formulei de aur Conexiuni au fost cooptati in line-up-ul evenimentului, ce va avea loc pe 26 aprilie 2014 la Arenele Romane.

"Conexiuni ramane unul dintre cele mai importante nume ale anilor '90, iar faptul ca am reusit sa ii aducem in cadrul evenimentului nostru pe doi dintre membri 'formulei de aur' Conexiuni inseamna enorm pentru noi. Am avut sansa, in anii 90, sa ii vad de mai multe ori in concerte si... nu pot sa nu recunosc influenta lor asupra mea ca muzician. Am prins perioada in care 'Tu' era cantat la orice pas, iar 'Viata de rocker' era un adevarat imn. Acum, faptul ca vom urca pe scena alaturi de Victor Solomon si Florian Stoica...este un vis, " a spus Coiotu'

Conexiuni s-a infiintat in 1983 la Brasov. In 1993 este lansat albumul de debut - "Tot ce-as vrea sa-ti spun". Pe acest disc apar celebrele piese "Tu", "Fosta iubire" si "Viata de rocker". In 1997 este lansat albumul cu numarul doi, "Lumea marionetelor".

26 aprilie 2014 este data pe care toti fanii rockului trebuie sa si-o treaca in agenda! Trooper prezinta, la Arenele Romane, un eveniment fara precedent, ce va reuni pe aceeasi scena artisti simbol, care au scris in decursul timpului pagini de seama din istoria rockului romanesc si au oferit unor generatii intregi refrene nemuritoare!


Recitalul Trooper se va imbina cu momente unice in care pe scena vor urca Cristi Minculescu & Nutu Olteanu (ex Iris), Paul Ciuci & Adrian Tinca (Compact) si Eugen Mihaescu & Gabi Nicolau "Gurita" (Krypton), Dan Iliescu (Timpuri Noi), Victor Solomon si Florian Stoica (ex Conexiuni).

Pe 26 aprilie veti calatori in timp cu "Trenul Fara Nas", o veti reintalni pe "Fata Din Vis, " veti rupe "Lanturile, " ii veti regasi pe "Luca", "Vecina", "Stere", "Adeline", "Tanta" si "Stan", veti cunoaste "Viata de rocker" iar la final veti fi "Tari ca muntii"!


Pentru concertul din 26 aprilie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:
- Categoria 1 - 100 lei - meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nutu Olteanu
- Categoria 2 - 50 lei - acces general

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro, http://www.bilet.ro, http://www.bilete.ro, http://www.iabilet.ro, http://www.metalhead.ro/bilete, http://www.eventim.ro si http://www.myticket.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top