Noutăți și comunicate

Vesti bune - inca 1000 de bilete la concertul AC/DC

5 mai 2010
Vesti bune - inca 1000 de bilete la concertul AC/DC
La cererea repetata a publicului, organizatorii concertului AC/DC pun in vanzare inca 1000 de bilete Golden Circle (in fata scenei, in picioare), in exclusivitate prin Eventim.ro.

Chiar de la punerea in vanzare a biletelor, cele mai cautate au fost la categoria Golden Circle. In mod firesc, biletele la aceasta categorie (numar limitat) au fost epuizate primele, dar cererea a continuat. Special pentru fanii AC/DC, biletele la Golden Circle se suplimenteaza cu 1000. Acestea vor fi disponibile incepand de miercuri, 5 mai, ora 10.00, numai prin Eventim.ro. Reteaua Eventim este formata din peste 400 de puncte de vanzare, dispuse pe intreg teritoriul tarii. Locurile din care va puteti cumpara bilete la AC/DC sunt magazinele Germanos, Vodafone, librariile Humanitas, Carturesti. Pentru cumparare online si consultarea planului locatiei, aveti la dispozitie site-ul www.eventim.ro.

Recomandam cu fermitate sa achizitionati bilete doar din punctele autorizate. Toate biletele vor fi scanate la intrare. Eventim.ro a depistat un numar limitat de bilete obtinute fraudulos, care au fost invalidate, iar celor care le vor prezenta la intrare li se va interzice accesul.

Cel mai asteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC este programat in data de 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 18.00. Australienii vor ajunge in Romania in cadrul Black Ice Tour, care promoveaza ultimul album semnat AC/DC.

AC/DC in Romania este un eveniment prezentat de East European Concert si Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

Sursa : D&D East Entertainment www.dd-east.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top