Noutăți și comunicate

Venetian Snares la Cluj Napoca

3 octombrie 2012
Venetian Snares la Cluj Napoca
The Shelter Agency in colaborare cu Gambrinus Pub aduc pe plaiuri clujene un eveniment hipnotizant:

VENETIAN SNARES (Canada - dnb, orchestral music, breakcore, glitchcore, noisecore, IDM)

Venetian Snares este principalul alias al compozitorului de muzică electronică Aaron Funk. Acesta devine cunoscut datorită producțiilor sale muzicale în diverse măsuri (cea mai mare parte în 7/4). Până în anul 2007 activitatea artistului a depășit orice așteptări, lansând mai mult de opt discuri pe an pentru labeluri precum History of the Future, Isolate/DySLeXiC ResPonSe, Addict, Zod, Distort, Sublight, Low-Res, Planet Mu și Hymen.

Primul proiect lansat la o casă de discuri a fost Ep-ul "Greg Hates Car Culture" apărut la label-ul "History of the Future". După ce Mike Paradinas l-a ascultat l-a semnat imediat pe Funk pentru "Planet Mu". Primul LP Venetian Snares la Planet Mu, "Making Orange Things" (o co-producție cu Speedranch), a fost lansat la începutul anului 2001, urmîndu-i în scurt timp alte cinci proiecte muzicale, toate înainte de sfârșitul anului 2002. Funk a continuat să producă pentru multe alte label-uri, inclusiv Hymen Records, Peace Off Records, Addict Records, and Sublight Records. El a produs albume și sub alias-uri ca Last Step sau Vnares, alte single-uri și Ep-uri au apărut sub numele de Last Step, Snares Man! și Snares, a apărut pe compilații sub numele de Ventriloquist Snakes, Last Step, Puff și Senetian Vnares.

Într-un interviu din februarie 2003, lui Funk i-a fost adresată o întrebare despre diversitatea de genuri muzicale pe care producțiile sale o prezintă, o proprietate pe care intervievatorul a etichetat-o ca fiind "eclecticism". Funk a răspuns: "Eu prefer să-l numesc suprarealism". Tot el a menționat că "poți face muzică dintr-o toaletă și un vinyl al lui Gheorghe Zamfir dacă ai un sampler".

Se spune că Venetian Snares a reinventat genul breakcore.

http://www.facebook.com/vsnares
http://venetiansnares.com/
http://planet.mu/artists/Venetian_Snares

Warm-up: DJ POLIGLOT (IDM, electronica)

Iuliu Pichler s-a mutat la Cluj in 2009. Transformarea în DJ Poliglot s-a produs odată cu noul stil de muzică electro promovat, prin seturile în care îmbină diverse genuri muzicale, limbajul muzical căpătând valențe poliritmice.

http://soundcloud.com/poliglot
http://www.facebook.com/pages/Poliglot-DJ/199088623449063

After party: DRUMSKILL CREW (glitch-hop, electro, grime, dubstep, dnb, turntablism)

Echipa DSK are o experiență de cinci ani în materie de evenimente învaluite în muzică electronică.

http://www.facebook.com/drumskillcrew

SETSUNA (Visuals)
Biletele se gasesc la Gambrinus Pub incepand cu data de 13 septembrie 2012, la pretul de 30 RON si in ziua evenimentului, la pretul de 40 RON.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top