Noutăți și comunicate

Vanzari record la concertul Joe Satriani

24 ianuarie 2013
Vanzari record la concertul Joe Satriani
Bucuresti, 24 ianuarie 2013 - La doar trei zile de la punerea lor în vânzare, biletele VIP la concertul pe care chitaristul american Joe Satriani îl susține la București pe 20 mai 2013 sunt epuizate. Evenimentul are loc la Sala Palatului și este organizat de Events.

Unul din cele mai așteptate concerte ale anului, show-ul în premieră în România al lui Joe Satriani a stârnit un interes aprins în rândurile iubitorilor de chitară. Un sfert din biletele disponibile s-au vândut ca pâinea caldă. Până pe 27 ianuarie 2013 inclusiv, fanii celebrului chitarist pot beneficia în continuare de oferta de a cumpăra bilete cu 10% discount din rețeaua Eventim.

"JOE SATRIANI EUROPE TOUR 2013" începe pe 18 mai la Istanbul, continuă cu Bucureștiul, și include capitale europene precum Zagreb, Belgrad, Roma, Paris, Bruxelles. În total, 43 de reprezentații în cluburi și săli de concert din întreaga Europă. În aprilie, Satch susține o serie de master-classuri în mai multe orașe din Australia.

Satriani și-a câștigat prestigiul internațional după lansarea albumului "Surfing with the Alien" în 1987. Chitaristul ajunge în România după 10 milioane de albume vândute, 14 nominalizări la premiile Grammy și numeroase alte trofee. Åži-a început cariera prin a preda chitara, și i-a avut ca elevi, printre alții, pe Steve Vai, Hammett Kirk (Metallica) sau Bryson David (Counting Crows).

Pe 20 mai 2013, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele rămase sunt disponibile la prețurile de 200 lei, 160 lei, 130 lei și 100 de lei, în functie de distanța față de scenă. Tichetele se pot cumpăra online pe http://www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Carturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Un eveniment recomandat de ROCK FM și suținut de Prima TV.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top