Noutăți și comunicate

Vama si Byron la MMB Live Showcase 2018

20 - 21 martie 2018
Vama si Byron la MMB Live Showcase 2018
Trupe și artiști din șase țări – Cehia, Danemarca, Irlanda, Serbia, Austria și România - vor avea la dispoziție unul dintre cele mai cunoscute spații dedicate muzicii live din București pentru a-și prezenta recitalurile. Clubul Expirat este cel care va gazdui anul acesta MMB Live Showcase, in serile de 20 și 21 martie. Trupele Vama si byron sunt invitatii speciali ai acestei editii.

În fiecare dintre cele doua zile, începând cu ora 20.00, trupele și artiștii selectați vor susține recitaluri în fața participantilor la MMB2018, profesioniști ai domeniului de pe plan local și european – oportunitate care le-ar putea aduce viitoare colaborări - dar și în fața publicului neparticipant la conferinta, dar dornic de a descoperi voci și acorduri fresh.

Trupele și artiștii selectați pentru cele două seri ale MMB Live Showcase sunt:

Marți, 20 martie:
Fried Friend (Romania), JazzyBIT (Romania), Jinxy Von D`ers (Romania), Lucia (Romania), Gramofone (Romania), Shane Ó Fearghail Music (Irlanda), Trupa SPAM (Romania), Thom Artway (Cehia);

Miercuri, 21 martie:
Ana & The Changes (Serbia), Am Fost La Munte Și Mi-A Plăcut (Romania), CeZar (Romania), FUNKorporation (Romania), Evon Rose (Austria), Kosmic Blues (Romania), Mathias Heise Quadrillon (Danemarca), Rockabella (Romania), Trees Orchestra (Romania).

Ficare dintre cele două seri se va bucura de prezența a doi invitați speciali: byron (20 martie) și VAMA (21 martie).
Doritorii iși pot achiziționa bilete de pe iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-mmb-live-showcase-expirat-20-21-03-33119/

Participantii la Mastering The Music Business vor avea acces gratuit pe baza ecusonului de participant.

Despre Mastering the Music Business
Mastering the Music Business, prima conferință dedicată industriei muzicale din România, a ajuns la cea de-a treia ediție și se va desfășura în perioada 20 – 22 martie 2018, la București. Acest eveniment le aduce participanților numeroase oportunități de relaționare cu persoane-cheie care activează în industria muzicală și în industriile adiacente, atât din România cât și din alte țări europene.
Prin intermediul unei serii de workshop-uri și dezbateri la care vor participa peste 70 de speakeri din România și din lume, Mastering the Music Business aduce informații relevante atât pentru artiștii care participă la conferință, cât și pentru toti profesioniștii din industria muzicală. Printre subiectele ediției de anul acesta se numără modalitățile prin care muzica poate aduce profit, strategiile de marketing online, plasarea melodiilor în mediile specifice. Nu vor fi ocolite nici poveștile de succes legate de muzica indie, festivaluri, conținutul muzical de la radio, jurnalismul muzical, exemplele de bune practici și multe altele.
Mai multe detalii pe www.masteringthemusicbusiness.ro


Evenimente recomandate

Top