Noutăți și comunicate

Vama in iris - noul single Circa & Cruxfader

18 iulie 2014
Vama in iris - noul single Circa & Cruxfader
Trupa Circa revine în 2014 cu un refresh de imagine și conținut, cu piesa "Vama în iris", noul single fiind o colaborare cu Mario Cruxfader! Mario este compozitorul și producătorul trupei Cuantune, care aduce inspirat elemente de noutate cu influențe de funk-jazz si hip-hop, lângă sonoritățile debordante cu influețe de balkan ori folk & blues ale celor de la Circa.



Vama în iris este o poveste de viață adevărată, o piesă care atrage atenția asupra tinerilor care greșesc și sunt implicați voit sau nevoit în anumite infracțiuni, dar care au nevoie de încă o șansă. Piesa are o poveste demnă de filmele de acțiune, în care un tânăr dus de anturaj pe căi greșite se îndrăgostește de fata visurilor lui și deși urmărit de poliție, decide să meargă în Vamă, unde să petreacă chiar și câteva ore alături de ea. Finalul nu este unul cu happy end, deoarece exact în momentul în care personajul interpretat aici de Cruxfader o cere de soție, atunci când scoate inelul din buzunar, gestul este interpretat greșit de polițiștii care îl urmăreau și este impușcat.

http://youtu.be/JovZa7HZzLM



Cristi Dumitrașcu este absolvent al Univerității de Muzică din București, a mai activat în trupa Contrapunct, dar și în Km 0 alături de legenda Pieței Universității, Cristian Pațurcă, revine cu proiectul său cel mai cunoscut Circa Åžapte, rebranduit acum, mai simplu, Circa, formulă din care mai fac parte toboșarul Daniel Secărea și basistul Andreas Aron. Din 2002 de la înființare până acum, trupa Circa a lansat piese cunoscute și îndrăgite de marele public, precum Exil mon amour, Mașina veche, Goală prin casă, lansând 4 albume la 3 dintre cele mai importante case de discuri importante din România precum, Cat Music, Intercont Music și A&A Records.

Mario Cruxfader a început să compună încă de la vârsta de 13 ani, fiind fascinat de beat-urile hip-hop. Din spatele laptopului, platanelor, mixerului și a clapei, a învățat teorie muzicală, experimentând cu ritmuri și sound-uri prin numeroase colaborări cu artiști din România și nu numai.

Ascultați produsul primei colaborări dintre Circa și Cruxfader, Vama în iris o producție muzicală de ultimă oră, prezentată de Seetrue Arts!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top