Noutăți și comunicate

Valentine’s Eve cu Jukebox

13 februarie 2016
Valentine’s Eve cu Jukebox
Sâmbătă, 13 februarie 2016, sunteți așteptați începând cu ora 22:30 la un concert al trupei Jukebox în Hard Rock Cafe.



În ajunul Zilei Îndrăgostiților, Jukebox te așteaptă la Hard Rock Cafe cu ritmuri rock’n’roll, riffuri de glam, acorduri disco-pop, dar și cu cele mai îndrăgite hituri ale momentului. Vino să te distrezi, să dansezi și să celebrezi iubirea, la un show pe cinste!

Jukebox este una dintre cele mai populare, versatile și longevive trupe pop rock, funk, rock and roll, retro & fusion, cu peste 15 ani de activitate și peste 1400 concerte. Discografia formației include până în prezent 3 albume (“Christmas songs”, “Feel like making love” și “Picuri de rai”) si 6 single-uri (“Te adoresc”, “Breakout”, “Cum vrei tu”, “Ediție specială”, “Sărbătorile-au venit” și “Addicted”). Jukebox este cu adevărat o cutie muzicală, iar fiecare întâlnire cu ei înseamnă veselie, energie pozitivă, optimism și mai ales muzică bună, cântată întotdeauna live.

Biletele au următoarele prețuri:
- 30 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
- 40 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 30 de lei.

Biletele pot fi găsite online pe http://www.iabilet.ro și în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia și IQ BOX, Say Shop, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.


Evenimente recomandate

Top