Noutăți și comunicate

Valentine's Day Charity Ball 2011 la Palatul Ghika

12 februarie 2011
Valentine's Day Charity Ball 2011 la Palatul Ghika
Sambata, 12 februarie 2011, va avea loc la Palatul Ghika cea de-a V-a editie a Valentine's Day Charity Ball, unde peste 250 de invitati din mediul de afaceri, corpul diplomatic, societatea civila si presa vor avea ocazia de a asculta melodiile classic rock si rock'n roll ce vor fi interpretate de Benetone Band in incheierea evenimentului.

Benetone Band se alatura cauzei Fundatiei Blue Heron si va canta la cea de a V-a editie a Valentine's Day Charity Ball pentru a sustine Programul de Burse Universitare destinat tinerilor aflati in dificultate - copii orfani sau abandonati, care urmeaza studii academice.

"Suntem bucurosi ca avem ocazia de a ne alatura cauzei Fundatiei Blue Heron. In calitate de proaspat absolventi de facultate, suntem constienti de greutatile financiare pe care tinerii trebuie sa le depaseasca pentru a isi putea definitiva cu succes studiile si suntem onorati sa putem contribui la acest eveniment de strangere de fonduri", a declarat Alex Porro, solist vocal al formatiei Benetone.

Benetone Band a ales sa se alature cauzei Blue Heron Foundation si sa sustina un concert umanitar in incheierea Valentine's Day Charity Ball deoarece constientizeaza impactul semnificativ pe care il au astfel de initiative asupra dezvoltarii societatii romanesti. Astfel, baietii de la Benetone Band se vor ocupa de partea de entertainment a evenimentului si vor interpreta binecunoscute melodii classic rock si rock'n roll. Sambata seara invitatii vor avea astfel ocazia sa asculte Blondie, Bill Haley, Smokie sau Joe Cocker in interpretarea unica marca Benetone Band.

Pentru mai multe informatii: Irina Nicoleta Scarlat - PR Manager - irina[at]benetoneband[dot]com, +40.720.034.031



Despre Fundatia Blue Heron http://www.blueheronfoundation.org/

Infiintata in anul 2002 la Los Angeles, Fundatia Blue Heron implineste opt ani de activitate in Romania.

Blue Heron ofera cel mai complex program de burse universitare tinerilor abandonati sau orfani din Romania, care include acoperirea taxelor de scolarizare, bani de buzunar, sustinerea participarii la cursuri de dezvoltare personala si profesionala, un program inovator de mentorat si voluntariat. Programul de Burse Universitare Blue Heron se deruleaza in colaborare cu 20 de parteneri, DGASPC-uri si ONG-uri din peste 11 judete.
Fundatia Blue Heron este una dintre putinele organizatii non-guvernamentale din Romania ai carei fondatori acopera toate costurile administrative. Astfel, donatiile si contributiile financiare ale sustinatorilor sunt folosite integral pentru burse. Dintre cei 115 studenti beneficiari, 44 au absolvit deja si se afla la inceputul unor cariere promitatoare.
Inainte de infiintarea Programului de Burse Universitare in anul 2005, intre 2002-2005, Fundatia Blue Heron, in colaborare cu DGASPC din diferite zone ale tarii, a investit in construirea unor locuri de joaca, precum si in programe pentru copii institutionalizati sau bolnavi in faza terminala.
Pana in prezent, Fundatia a strans 760.000 de dolari de la peste 600 de donatori din Statele Unite si Romania.


Despre Benetone Band http://www.benetoneband.com
http://benetoneband.wordpress.com

Benetone Band a luat fiinta la inceputul lunii noiembrie 2009, ca urmare a dorintei membrilor acesteia de a isi concretiza prietenia si de a armoniza experientele muzicale anterioare ale fiecaruia pe scena. Benetone are in componenta 4 membri ale caror background-uri muzicale diferite armonizeaza cu stilul classic rock adoptat de formatie: Alex Porro (solist vocal si chitara ryhtm), Mircea Becherescu (lead guitar), Alex Dena (chitara bass) si Ion Toma (tobe).
Benetone Band a concertat pentru prima data in aceasta formula pe 5 mai 2010 la Jukebox Club si a depasit cu mult asteptarile publicului inca de la debut. Au urmat nenumarate concerte in cluburile bucurestene si o serie de evenimente si petreceri private. Dorinta de a interpreta muzica de calitate si pasiunea pentru classic rock si rock'n roll i-a determinat pe baietii de la Benetone sa faca pasi in directia lansarii pieselor proprii. Astfel, la doar doua luni dupa lansare, Benetone Band a interpretat in premiera prima piesa proprie intitulata "The girl in the sun". Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical romanesc, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului pentru Benetone Band, care pregatesc in prezent lansarea unei noi piese ce va constitui si punctul de plecare catre primul lor album, "Ready to rock".

Valentine's Day Charity Ball 2011 este prezentat de Rafael & Son Diamonds.

Sponsori principali:
AutoKlass Group / Mercedes, Leo & Leo, Class Living, Coca Cola, Funda?ia Dinu Patriciu, Romanian International Bank, Cris-Tim ?i Romanian American University

Sponsori:
Anastasia Beverly Hills, Carrefour, Cellini, CertInvest, Optim Consulting, Debenhams, Diverta, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, RTC Holding, SIM Plus, Sinclea, Seeds for success, Taverna Sarbului, TransAir, Unirea Medical Center, Pictet Banque, EuroJet, S.O.C.A.R., Asociatia pentru Protectia Cetateanului

Parteneri:
Palatul Ghika, Artmark, Residence Hotels, Clubul pentru Romania NOI, Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS), PointMax, Fundatia Radio Romania, Topline, Gett's, Miss Universe Romania, If Magic, Kryolan, Make up by Cristian Buca, Maximum Chic

Parteneri media:
Business Review, Business Woman, Cocor MediaChannel, Lume Buna, Luxury Magazine, PHOTO Magazine, Revista VIP, Romania Libera, Tabu, The Chronicle, The Diplomat, Romania Pozitiva, 121.ro, AgentiaDePresaMondena.ro, Metropotam.ro, Cariereonline.ro


Evenimente recomandate

Top