Noutăți și comunicate

VAMA in concert la Hard Rock Cafe

9 Septembrie 2015
VAMA in concert la Hard Rock Cafe

Miercuri, 16 septembrie 2015 de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe sa traiesti o noua experienta alaturi de trupa Vama.Toamna a venit cu o "Epidemie de iubire" sau cu un chef nebun să cânți, cât poți de tare, "Perfect fără tine"? Miercuri, 16 septembrie 2015, de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară de hituri pop-rock, alături de trupa ta preferată - Vama. Un concert Vama este o experiență specială. Trupa și-a obisnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans și actorie este dublat de jocuri de lumini și imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traiește, vibrează și iubește!

La fiecare eveniment din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experiență live.

Biletele pentru showul Vama se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.
În presale, biletele au următoarele prețuri:
- 90 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
- 54 de lei, fără loc, în fața scenei.

În ziua concertului, în limita locurilor disponibile, biletele cu loc la masă vor costa 100 de lei, respectiv 60 de lei cu loc in picioare.

Pentru acest concert este disponibil și suplimentul Meet & Greet, ce oferă șansa unei întâlniri cu artistul după concert. Suplimentul este valabil doar cu bilet deja cumpărat și are prețul de 50 de lei.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Șoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.
VAMA in concert la Hard Rock Cafe Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.