Noutăți și comunicate

Urmatoarele concerte Selfish Murphy

26 ianuarie 2015
Urmatoarele concerte Selfish Murphy
In martie, anul curent trupa Selfish Murphy, care aniverseaza existenta de 4 ani, paseste in anul 2015 dupa numeroase turnee prin Europa, in 16 tari. Desi stilul Celtic-Iralndez rock ales de formatie nu este foarte cunoscuta in Romania, trupa totusi considera o mare realizare ca oriunde canta prin tara aduc zambetul pe buzele spectatorilor. Pe celelalte plaiuri europene acest stil se bucura de o cultura aparte, si are deja un public bine cunoscut iar trupa este tot mai cunoscuta in strainatate.

Anul 2014 a fost semnificativ în viata formatiei, deoarece a avut ocazia sa participe la cele mai renumite festivaluri ale stilului (Italia, Austria, Polonia, Cehia, Spania, Franta, etc.) arătând cum se poate transforma scena in carciuma.

Anul 2015 pare si mai fructuos, iar planurile formatiei sunt noi turnee si videoclipuri. Turneul european incepe in februarie cu un concert sustint in Cluj-Napoca (4. Februarie, Th Shelter) dupa ce urmeaza concerte in Germania:

- 4 februarie 2015 - Cluj-Napoca (The Shelter)
- 6 februarie 2015 - Deggendorf
- 7 februarie 2015 - Renchen
- 11februarie 2015 - München
- 12 februarie 2015 - München
- 13 februarie 2015 - München
- 14 februarie 2015 - München



Nici dupa aceasta perioada trupa nu va odihni, fiindca va avea loc organizarea turneului din martie, cand vor sarbatori 4 ani de existența, in acelasi timp se vor pregati si cu o noua piesa cunoscuta deja de mai multi oameni: Hey Brother-versiunea irlandeza. Desii feelingul vestului este motivant trupei, totusi cea mai mare provocare este ca si acasă sa faca cunoscut si simpatic stilul acesta usor si vesel. Baietii va vor tine la curent cu toate noutătile.


Cel mai nou videoclip puteti viziona aici:
https://www.youtube.com/watch?v=TR2bW7YCyJs



Mai multe detalii la : http://www.selfishmurphy.com, http://www.facebook.com/selfishmurphy


Evenimente recomandate

Top