Noutăți și comunicate

Update concert Vespera in Irish Music Pub si Concurs

20 octombrie 2011
Update concert Vespera in Irish Music Pub si Concurs
In data de 29 octombrie 2011 va avea loc un concert de lansare al primului album Vespera intitulat Desert of the Real, in Irish Music Pub din Cluj-Napoca. In deschidere ii vor avea ca invitati speciali pe Whisperblast (http://www.myspace.com/whisperblast).

Pretul unui bilet este de 10 lei, iar concertul va incepe in jur de ora 21:00.

Primii 100 de spectatori vor primi cate 1 cd promotional cu noul album Desert of the Real din partea trupei.

Concertul reprezinta si o revenire in forta a trupei pe scena clujeana dupa o lunga perioada, aducand noi surprize de sound celor ce asteapta sa-i asculte/re-asculte live.

Componenta actuala: Teodora Bârla (voce), Dorin Panduru (chitară și voce), Vlad Popovici (bass), Andrei Calbajos (clape, synth, samples) și Răzvan Moca (tobe).

Vespera: http://www.myspace.com/vesperaromania

CONCURS Welcome2Cluj si Vespera:
Welcome2Cluj va ofera prin tragere la sorti 3 invitatii (de 1 persoana) la concertul Vespera:
Castigatorii vor primi si cate 1 cd promotional cu primul album Vespera!

Tot ce trebuie sa faci e sa ne trimiti raspunsul corect la intrebarea:
Cum se numeste primul album Vespera?
pe adresa de mail w2cjevenimente@gmail.com pana cel tarziu 27.10.
Castigatorii invitatiilor voi fi anuntati in 28.10 pe site si pe pagina noastra de facebook.
Mult success!

Organizatori: Welcome2Cluj (http://www.welcome2cluj.com)

Parteneri principali: PMA Invest, Zile si Nopti

Parteneri Media: Rockstage, Metalhead, Metalfan, Let's Rock, Maximum Rock, RockZone, Bloodbath, Supersound, Best Music, Metal Support, Bestial Records, CZB, Jurnal Rock, 4Arte, Info Party, Moon Media, In Oras, Metropotam, 24events.ro, Radio Lynx, Clon, Ce Facem Diseara, Flip Flop, Tilllate.ro, Port.ro, ASSCluj-Napoca, Scope.ro, Time4Events, ArtAct Magazine, Orasul Cluj.ro, Diseara, Cluj Online, ThEvents, Muzica9, Romanian Rock Radio.


Interviu cu trupa Vespera

1. Cum s-au cunoscut Dorin Panduru cu Vlad Popovici? - din Baia Mare sau la Cluj?

Dorin si Vlad s-au cunoscut din copilarie, in orasul Baia Mare. Au fost colegi de banca in clasele I-IV. (Dorin)

2. Baimarenii Dorin Panduru și Vlad Popovici au avut alt proiect la Baia Mare inainte de a veni la facultate in Cluj? (cum se numea, ce gen promova, cat timp a activat)

Inainte de Vespera, a existat Black Bogy, un proiect infiintat de Dorin si Vlad, pe vremea cand acestia erau in liceu. Formatia respectiva canta coveruri, de la Elvis la Marylin Manson si de la Dire Straits la Placebo sau Muse. (Teodora)

3. In 2005 aveati un repertoriu de 8 piese power-gothic-doom. Cat de complex este repertoriul formatiei in 2011, si ce gen muzical abordati in acest moment?

Fata de primele compozitii, Vespera s-a maturizat din punct de vedere muzical, formandu-si in timp o personalitate proprie in ceea ce priveste stilul abordat. Piesele actuale cuprind varii influente: industrial, electro, oriental, love, hardcore. Trupa nu incearca sa se incadreze intr-un gen anume, preferand o maniera experimentala de compozitie. (Teodora)

4. Cum v-ati cunoscut cu Tibor Bazso, de la Alias Music Studio si cum s-a dezvolat relatia voastra?

Pe Tibi l-am cunoscut acum cinci ani, cand ne cautam un studio pentru a inregistra si a ne desfasura repetitiile. Pe parcursul acestor ani, am continuat o colaborare fructuoasa, rezultata in primul nostru material discografic, "Desert of the Real". (Teodora)


Citeste tot interviul cu trupa Vespera "Despre trecut, noul album si viitor" vizitand http://www.welcome2cluj.com/2011/10/05/29-10-concert-de-lansare-al-primului-album-vespera-in-irish-music-pub/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top