Noutăți și comunicate

Up To Eleven si Bolthard la Rock & Metal

21 iulie 2010
Miercuri, 21 IULIE 2010, intre orele 23:00-01.00 (reluare duminica 25 IULIE intre orele 24.00-02.00), Stay Metal Forever va invita sa urmariti emisiunea "Rock & Metal" pe postul Party TV unde vor fi invitate trupele: Up To Eleven din concertul sustinut la Hard Rock Cafe la conferinta de presa Sonisphere Romania 2010 si Bolthard din concertul ce a avut la data de 20 Mai 2010 in The Silver Church Club din Bucuresti cu ocazia lansarii EP-ului "Password:Invalid" si a single-ului "Human Race".

Up to eleven


Up To Eleven si Bolthard la Rock & Metal


Vineri, 11 iunie 2010 a avut loc o conferinta de presa la Hard Rock Cafe din Bucuresti ce avea ca scop anuntarea a noi trupe ce urmeaza sa urce pe scena festivalului Sonispere de la Bucuresti. Pentru o formatie tanara o invitatie de a sustine un mic recital in cadrul acestei conferinte de presa cu siguranta face mai mult decat un concert de club unde, din diferite motive, presa de specialitate (aia care mai exista) nu prea isi face simtita prezenta.

A fost un scurt recital surpriza pentru presa venita la aceasta conferinta, de care formatia Up To Eleven s-a achitat cu brio.

Faptul ca Up To Eleven (castigatoarea concursului Maximum Rock-Suport Pentru Underground editia 2009), a tratat cu foarte mult profesionalist acest eveniment arata clar nivelul lor in crestere si faptul ca importantul premiu obtinut (mai sus amintit) nu a fost doar o simpla intamplare.

Imediat dupa ce conferinta de presa s-a terminat au inceput ostilitatile cu doua piese Metallica, excelent executate si bine primite de presa curioasa. Nu au lipsit "surprizele" sau altfel spus problemele tehnice: statia de bas din dotarea clubului s-a interupt de cateva ori pe durata unei piese, insa formatia a trecut cu calm peste aceasta problema. Chiar si aceasta a fost un "examen" peste care putine formatii tinere autohtone reusesc sa treaca cu brio.

Up To Eleven a profitat de ocazie pentru a-si prezenta si doua piese proprii, "Beaten at my own game" si "Run Away", ultima disponibila spre ascultare pe diferite site-uri de specialitate.
Finalul acestui scurt recital a fost rezervat formatiei Alice in Chains, o alta trupa prezenta in cadrul festivalului Sonisphere, prin piesa "Would", o surpriza placuta pentru cei prezenti.


"Am avut mari emotii la inceputul acestui show, in primul rand pentru faptul ca niciodata nu am avut atata presa la un concert Up To Eleven, dar odata cu primele acorduri de la piesa The Memory Remains - Metalica totul a revenit la normal, mai mult, mi-a venit o pofta foarte mare de cantat" ne-a declarat Lax - vocalul formatiei, in timp ce Liviu - bas, a tinut sa precizeze zambind: "Ma bucur ca am fost invitati sa sustinem acest scurt recital pentru o conferinta de presa asa importanta si chiar daca nu vom urca pe scena acestui festival pot spune ca noi am dat primele acorduri in deschiderea acestuia".


(Text: Nelu Brindusan, Foto: Andrei Zarnoveanu)

Sursa: Maximum Rock


BOLTHARD

Up To Eleven si Bolthard la Rock & Metal



BOLTHARD (thrash - death - metalcore, Bucuresti) - o trupa care nu se afla pentru prima data sub egida serilor Metal Under Moonlight, nume sub care de-a lungul anilor a deschis concerte tari, precum Rotting Christ, Ravencult, Cerebral Turbulency, promite un show incendiar, beneficiind de un set nou de scule si de o punere in scena pe masura. Intr-o formula devenita stabila dupa un an in care s-au dedicat lucrului in studio, sustinuti de un management nou si dinamic, Bolthard este capul de afis al serii, ocazia fiind lansarea EP-ului "Password:Invalid" si a single-ului "Human Race".


Sursa: Bolthard


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top