Noutăți și comunicate

Unteatru din Bucuresti gazduieste expozitia „byron – 10 ani de imagini”

16 noiembrie 2016
Unteatru din Bucuresti gazduieste expozitia „byron – 10 ani de imagini”
Vineri, 18 noiembrie 2016, formația byron sarbatoreste printr-un concert aniversar împlinirea a 10 ani de activitate. Înainte de concert, cei de la byron au pregătit cu sprijinul Canon Romania o expoziție de materiale grafice (afișe, piese de artwork) realizate pe parcursul celor 10 ani de către Sergiu „6fingers” Mitrofan, pianistul și graficianul formației. Vernisajul expoziției „byron – 10 ani de imagini” va avea loc miercuri, 16 noiembrie 2016, de la ora 20:30 la Unteatru (str. Sfinții Apostoli nr. 44).



„Nu mă consider un grafician profesionist, dar sunt foarte curios din fire și îmi place foarte tare să experimentez lucruri și abordări noi. Fiecare proiect de artwork pentru byron s-a transformat încetul cu încetul în câte o întreprindere îndelungată și greoaie din care am învățat să tai pietricele și să asamblez mozaicuri, să creez vitralii, să embosez tinichea… mereu fascinat de migala procesului și de transferul semnificațiilor din muzică pe plan vizual. În ce privește afișele, am încercat de multe ori să ne mai îndulcesc imaginea de „oameni serioși” venind cu câte o perspectivă mai amuzantă. Mi se pare că și asta ne este destul de caracteristic – suntem niște nebuni, fără doar și poate – iar eclectismul din materialele grafice pe care le-am realizat în anii ăștia ne reprezintă foarte bine.” – Sergiu „6fingers” Mitrofan

Vă așteptăm cu drag așadar miercuri, 16 noiembrie, de la ora 20:30 la Unteatru (str. Sfinții Apostoli nr. 44, București) la vernisajul expoziției „byron – 10 ani de imagini” cu afișe și alte materiale grafice din cei 10 ani de activitate ai trupei. Un eveniment realizat cu sprijinul Canon România.

Vineri, 18 noiembrie, trupa byron aniversează cei 10 ani printr-un concert la Fratelli Studios, București, unde vor cânta alături de Muse Quartet. Invitat special: Richard Walters (UK).

http://www.byronmusic.ro
http://fb.com/byronmusicspace


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top