Noutăți și comunicate

Underground Metal Resistance Fest 4 in Question Mark

5 - 8 martie 2015
Underground Metal Resistance Fest 4 in Question Mark
Intre 5-8 martie 2015, Underground Metal Resistance Fest revine cu editia numarul 4 prezentata de Cavalleria Extreme Division si gazduita de Question Mark. Evenimentul se va intinde din nou pe o durata de 4 seri nisate in mare parte pe diferite genuri reprezentative pentru scena de metal underground din Romania.



Pana saptamana viitoare cand vom reveni cu mai multe detalii, va putem dezvalui o premiera pentru line-upul festivalului si anume o trupa de sludge metal de peste granite care va urca pe scena din Question Mark.

Underground Metal Resistance a luat nastere cu un scop bine definit de la bun inceput - festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si de a sublinia ideea ca trupele romanesti merita toata atentia publicului. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.

Vrem sa multumim tuturor oamenilor implicati in editiile trecute, atat trupelor, site-urilor care au promovat festivalul, cat si publicului present. Ne bucuram sa ne revedem si in 2015 sub conceptul Umr Fest si sa sarbatorim impreuna undergroundul din Ro!

Pagina oficiala Underground Metal Resistance:
https://www.facebook.com/UndergroundMetalResistance

Pagina evenimentului pe Fb:
https://www.facebook.com/events/620188281419276


Evenimente recomandate

Top