Noutăți și comunicate

Un nou videoclip Black Stone Cherry

14 octombrie 2014
Un nou videoclip Black Stone Cherry
Black Stone Cherry au lansat un nou videoclip, premiera avand loc pe site-ul Loudwire. Clipul acompaniaza cel mai recent single extras de pe albumul "Magic Mountain ", intitulat "Remember me ".

Clipul este centrat pe o femeie tanara care aduce un omagiu unei persoane iubite pierduta in razboi. Liderul Black Stone Cherry, Chris Robertson, a declarat "Remember Me este cantec apropiat sufletului meu intrucat a fost scris in ziua in care a murit bunicul meu. Simt ca videoclipul reuseste sa surpindaintr-o lumina pozitiva emotia de a spune adio. Cateodata este mai bine cand o persoana nu mai sufera, chiar daca asta inseamna ca nu se mai afla printre noi. "

Black Stone Cherry este o formatie americana de hard rock, compusa din vocalistul si chitaristul Chris Robertson, chitaristul Ben Wells, basistul Jon Lawhon si tobosarul John Fred Young. Trupa fondata in 2001 a lansat deja al patrulea album de studio, "Magic Mountain", care, conform criticilor, este un material coeziv care accentueaza influentele legendelor Lynard Skynard sau Whitesnake in muzica si in mesajul transmis de Black Stone Cherry.

https://www.youtube.com/watch?v=WZT9dGb6K4w

Sursa : Roton - http://www.roton.ro
Foto: Warner Music


Evenimente recomandate

Top