Noutăți și comunicate

Un nou concert The Cat Empire, la Arenele Romane din București

31 octombrie 2018
Un nou concert The Cat Empire, la Arenele Romane din București
Miercuri, 31 octombrie 2018 sunteţi invitaţi în Arenele Romane din București la un concert al trupei The Cat Empire.



De peste un deceniu The Cat Empire sunt cunoscuți drept una dintre cele mai tari trupe din lume cand vine vorba de distracție și voie bună, iar după succesul de la Shine Festival din această vară, australienii revin la București la Arenele Romane (cort încălzit) pentru a-și prezenta piesele care i-au facut celebri. În deschidere este invitat DJ JUMPS! Primele 100 de bilete din fiecare categorie au preț special, apoi se scumpesc!

Muzica lor colorată a făcut înconjurul lumii și este dificil de descris și foarte greu de categorisit. Repuțatia trupei s-a construit pe un show live haotic și puternic, show văzut în recentul turneu de peste jumătate de milion de fani care și-au cumpărat bilete la concertele trupei.

Odată cu cel mai recent album "Rising With The Sun" care s-a situat în TOP 20 în 16 țări din lume, trupa a pornit în câteva turnee mondiale încununate de succes! Solistul Felix Reibl descrie albumul ca o lume energică plină de artificii și arome exotice alături de un ritm foarte adânc. The Cat Empire scrie cântece care fac oamenii să danseze și muzică ce-ți dă impresia că tocmai ai fost furat și introdus într-o paradă mare și colorată. După show-ul sold-out din 2016 din aceeași locație, se anunță o seara de neuitat din nou!

Legenda spune ca trupa s-ar putea să vină cu piese noi în acest turneu!



Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

  • primele 100 de bilete din fiecare categorie: 85 lei Acces General, 115 lei Golden Circle (în fața scenei)
  • Earlybird: 95 lei Acces General și 125 lei Golden Circle până pe 15 august
  • Presale: 105 lei Acces General și 135 lei Golden Circle până pe 31 octombrie
  • La Acces: 120 lei Acces General și 150 lei Golden Circle
Online pe www.iabilet.ro, poți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară.

Zona Golden Circle din fața scenei are doar 400 de locuri. Accesul în această zonă se face pe baza de brățară, pe care o primiți la intrare. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit și trebuie să fie însoțiți de un părinte.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by Radio Guerrilla


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top