Noutăți și comunicate

Un an de Tanz Die Revolution in Indie Club

14 octombrie 2011
Un an de Tanz Die Revolution in Indie Club
Vineri, 14 Octombrie 2011, sunteți invitați de la ora 22:00 în Indie Club (str. Inisor, nr.2 - http://www.indieclub.ro) să sărbătoriți un an de la aparația comunității electro-gothic-industrial, Tanz Die Revolution (http://www.tanzdierevolution.com).

Tanz Die Revolution este un party lunar cu specific electro-industrial, ce înglobează atât stiluri "˜80s cum ar fi synthpop-ul, cât și ritmuri actuale, foarte dansabile de genul ebm/aggrotech sau hardcore, totul fiind presărat cu celebrele hituri goth și cu riff-uri agresive de chitări.

După o perioadă lungă de timp, o să avem parte de formula completă de DJ. Astfel, DJ MNDFK, DJane Malice, DJ Xenomorph șli DJ Sentinel (Serpent Events, South Africa) vă vor oferi o noapte de neuitat, plină de surprize!

De asemenea, proiectul românesc online, Violent Backpropagation, va avea un set de 30 de min pentru a vă prezenta noile creații și remix-uri!
http://www.facebook.com/ViolentBackPropagation
http://soundcloud.com/violentbackpropagation   Surprizele vor fi prezente întotdeauna la petrecerile Tanz Die Revolution, așa că vom oferi la tombola de la ora 3:00 AM (înscrierea gratuită):
- stickere cu formații pentru toată lumea (le veți găsi pe mese, bănci, etc.)
- 2 tricouri Tanz Die Revolution ediție aniversară
- 1 CD Black Tape For A Blue Girl - 10 Neurotics
- 1 CD Detune-X - Purevil
- alte premii ce vor fi anunțate pe http://www.tanzdierevolution.com sau pe pagina eventului http://www.facebook.com/event.php?eid=177424519003349

Intrearea este liberă!

Sursa: Tanz Die Revolution
http://www.tanzdierevolution.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top