Noutăți și comunicate

Un an de Dark Side Ink Division cu The Kryptonite Sparks, H8 si Zob

24 Ianuarie 2015
Un an de Dark Side Ink Division cu The Kryptonite Sparks, H8 si Zob

Dark Side Ink Division & Dark Side Booking Academy prezinta IN(K) MUSIC WE TRUST pe 24 ianuarie, la Club B52, unde vom aniversa 1 AN de Dark Side.Ink Division!

Evenimentul va avea ca invitati speciali trei trupe de sub umbrela Dark Side Booking Academy: The Kryptonite Sparks, H8 si ZOB si in cadrul acestuia vom viziona in premiera videoclipul "Save The Fucking Puppies" de la Negative Core Project, primul single de pe noul album al trupei - "Silence is Betrayal", programat pentru lansare anul acesta.

Doors open: 20:00
Support: 15 lei
Dress Code: Tattooed

Eveniment: https://www.facebook.com/events/1384805135155244/ 

The Kryptonite Sparks, castigatorii "Best Alternative Newcomer" in cadrul METALHEAD Awards 2014/2015 sunt un power-trio incandescent, o combinatie eterogena de hard rock, alternative, funk, avant-prog si pop-rock. Cu prima suflare in 2010, recreeaza aroma britanica a anilor 70, condimentata de groove; un melanj de modernism si simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangarda. Pot contine urme de pop!

https://www.youtube.com/watch?v=ETLUDhveITM 

Pionieri ai hardcoreului in Romania, H8 au luat fiinta in Ploiesti in anul 1995, sustinand pana in prezent numeroase concerte in tara si in strainatate, avand colaborari cu diversi artisti din underground-ul autohton. De-a lungul anilor, au impartit scena cu numeroase alte nume ale genului, precum Sick Of It All, First Blood, Terror, Death Before Dishonor, Take Offense, Slayer si Suicide Silence.

https://www.youtube.com/watch?v=ZVDEgGBxQqc 

Cunoscuti pentru celebrele piese "Telenovele", "Prietena mea", "Printre nori", "Cantec de dragoste" sau "Clona" si pentru stilul punk rock abordat, ZOB au participat la numeroase festivaluri din Bucuresti si din tara, deschizand concertele formatiei rock de traditie Iris in cadrul turneului lor national "Digital Athenaeum" sau concertele unor artisti straini ca Dio si Billy Idol. In anul 2009 cei patru s-au intors pe scena muzicala cu albumul ZuluOscarBravo, creat in acelasi stil care i-a facut celebri, punk rockul.

https://www.youtube.com/watch?v=J3LGdo0n9zQ 

Un an de Dark Side Ink Division cu The Kryptonite Sparks, H8 si Zob Concert, festival, eveniment B52


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.