Noutăți și comunicate

Ultimele detalii Elite Dark Metal Evening part I Brasov si II Bucuresti

26 februarie 2010
Numarul de bilete pentru Elite Dark Metal Evening part I (Brasov), din seara de de 20 martie, a fost epuizat. Deoarece sala de teatru Reduta are un numar fix de scaune, organizatorii au dorit ca evenimentul AGALLOCH din Brasov sa fie perceput ca pe unul rarisim si dedicat doar fanilor trupei americane! Pentru a evita orice forma de disconfort fizic sau psihic, Kogaionon & DonisArt au limitat accesul in locatie doar la numarul de scaune existent.

Accesul in cladirea Reduta va fi permis incepand cu ora 17.30, in holul teatrului fiind prezentata publicului o expozitie de arta fotografica a celei ce se ocupa de intreaga imagistica foto AGALLOCH, artista Veleda Thorsson. Aceasta va fi bucuroasa sa impartaseasca cu cei interesati detalii diverse. Mai multe amanunte despre artist si lucrarile sale aici: http://www.veledathorssonphotography.com/

Toti cei ce au primit confirmare de rezervare pentru abonament de pe adresa kogaiononmagazine[at]gmail[dot]com sunt rugati sa fie prezenti la intrare la Reduta incepand cu ora 18.00. Acolo va fi o lista nominala, procurarea abonamentelor urmand a se face doar pe baza de act de identitate.

Accesul in sala pentru toti posesorii de bilet va fi permis incepand cu ora 18.30, concertul propriu-zis urmand sa inceapa in jurul orei 19.00. Deoarece spectacolul va fi unul special dar si conceptual, se doreste ca la ora 19.00 intreaga audienta sa fie in sala.

Este permis accesul la Reduta cu orice tip de aparat foto/video, fara trepied iar acestea vor putea fi folosite in fata scenei doar pe durata primelor doua piese. Multumim anticipat pentru intelegere.

Dupa terminarea concertului, trupetii vor veni la standul de produse pentru discutii libere cu fanii, fotografii, autografe.



Elite Dark Metal part II (Bucuresti) va fi sustinut pe data de 21 martie in cadrul clubului The Silver Church, accesul in locatie fiind permis incepand cu ora 18.30.

Este permis orice tip de aparat foto sau video, dar fara trepied.

ALCEST va incepe sa cante in jurul orei 19.00 iar AGALLOCH in jurul orei 20.30. Dupa ora 22.00 ambele trupe vor fi la dispozitia fanilor pentru discutii libere, fotografii, autografe. De reamintit ca ALCEST va urca pe scena pentru prima data in istorie, concertul din Bucuresti fiind unul de o importanta cruciala si pentru trupeti!

Pretul unui bilet este de 45 lei si poate fi procurat exclusiv de la Titus si Alex/www.beautyofpain.ro, dar si in seara locatiei, de la intrare.


Va asteptam!

Kogaionon & DonisArt
www.kogaionon.com
www.donisart.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top