Noutăți și comunicate

Ultimele detalii Deep In The Underground

6 mai 2010
Ultimele detalii Deep In The Underground
Vineri, 7 mai 2010 sunteti asteptati in Centrul Cultural Reduta din Brasov unde are loc evenimentul Deep In The Underground. Evenimentul va decurge conform urmatorului program:

Ora 18:00 - Deschiderea portilor.

Ora 19:00 - Proiectii Amarthalos. Vom putea patrunde in universul mistic si transcendental al muzicianului ce se ascunde in spatele proiectului. Va fi un show relaxant dar in acelasi timp incitant.

Ora 19:20 - Searing Blaze ne vor incanta cu piese bombastice si atmosferice, dovedind ca intoarcerea la muzica facuta de dragul muzicii va da o noua nuanta metalului brasovean si nu numai.

Ora 20:15 - Grimegod se vor dezlantui in forta purtandu-ne prin intreaga discografie a trupei, lasandu-ne sa cautam intelesul vietii prin intermediul unei muzici pesimiste si violente dar melodioase.

Ora 21:30 - Lao si Hteththemeth ne vor imbratisa cu sunete calde si reci deopotriva, ne vor spune povesti parca dintr-o alta lume intr-un spectacol unic presarat cu multe elemente vizuale inedite. De altfel artistul va lansa cu ocazia acestui eveniment si un CD - Compilatie impreuna cu Amarthalos, un produs ce contine unele dintre cele mai apreciate piese ale muzicienilor.

Trupele sunt pregatite sa suntina un recital memorabil, pe care nici un spectator nu-l va regreta. Va fi o seara unica, intr-un decor unic, intr-un oras ce va asteapta cu bratele-i deschise pentru a va oferi un gust metalic unic.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top