Noutăți și comunicate

Ultimele bilete la pret promotional pentru concertul Sabaton, Eluveitie si Wisdom

11 octombrie 2012
Ultimele bilete la pret promotional pentru concertul Sabaton, Eluveitie si Wisdom
Suedezii de la SABATON au dat startul turneului european Swedish Empire ce promoveaza ultimul material discografic intitulat "Carolus Rex" (lansat in mai 2012 via Nuclear Blast). Turneul va ajunge si in Romania pe data de 19 martie 2013 la The Silver Church din Bucuresti. Evenimentul din Romania este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Eluveitie (Elvetia) si Wisdom (Ungaria).

Cumpara acum ultimele bilete la pretul promotional: 60 lei. Reamintim ca pentru evenimentul de la Bucuresti a fost puse in vanzare un numar limitat de 500 de bilete!
Primele 100 de bilete au valoarea de 60 lei iar urmatoarele 68 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 75 lei.
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro).

Fanii care achizitioneaza primele 100 de bilete sunt recompensati cu un poster ce are dimensiunea 50 x 70 cm. Acesta arata ca in imaginea de mai jos si se va ridica in ziua concertului de la intrare.

Pagina Facebook a evenimentului se poate accesa AICI.
Pagina oficiala a evenimetului: http://www.promusicprod.ro/sabaton.


Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro  
http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top