Noutăți și comunicate

Ultimele bilete la oferta promotionala pentru concertul U.D.O.

24 septembrie 2011
Ultimele bilete la oferta promotionala pentru concertul U.D.O.
Joi, 17 noiembrie 2011, Promusic Events și revista Maximum Rock vă invită in club The Silver Church din Bucuresti la un concert al formației U.D.O. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album discografic U.D.O. intitulat "Rev Raptor", lansat de către AFM Rec.

2-Ultimelebiletelaofertaprom_42041.jpg
Achiziționează acum ultimele bilete la oferta promoționala de 65 lei! După epuizarea acestora, prețul biletului va urca la 75 lei, urmând ca în ziua concertului acestea să poată fi achiziționate la pretul de 87 lei.

Cei care doresc să participe la meet & greet cu membrii formației U.D.O. pot intra pe pagina de facebook, iar după ce dau Like la pagină trebuie să posteze codul de bare al biletului și să menționeze de ce doresc să participe la meet & greet cu această formație.

Câștigătorii vor fi 5 persoane care dau raspunsul cel mai convingător și vor fi nominalizați pe data de 15 octombrie 2011 pe pagina de Facebook. In data de 15 octombrie 2011 vom anunța și câștigătorii de la meet & greet care s-au înscris până în prezent prin intermediul adresei noastre de email.

Reamintim că numărul biletelor este limitat la 600 de bucăți, iar acestea se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas și online pe http://www.eventim.ro) la următoarele prețuri:
- 65 lei pentru primele 150 bucăți
- 75 lei pentru următoarele bilete, până la data de 16 noiembrie 2011
- 87 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului, 17 noiembrie 2011. Acestea se achiziționează DOAR la intrarea în locația evenimentului, în limita biletelor disponibile.

Sursa: Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro
http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top