Noutăți și comunicate

Ultimele bilete la Nazareth cu 15 % mai ieftine de joi pana duminica

12 ianuarie 2012
Ultimele bilete la Nazareth cu 15 % mai ieftine de joi pana duminica
Cei care au lăsat achiziționarea biletului pentru concertul Nazareth pe ultimul moment au șansa să beneficieze de un discount de 15% din pretul biletului, de astăzi până duminică!

Promoția este valabilă din 12 până în 15 ianuarie și este disponibilă în toată rețeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului și Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro.

Trupa Nazareth a făcut istorie în anii 70 cu piese precum Love Hurts și Dream On, iar pe 27 ianuarie ajunge la București în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album, Big Dogz. La eveniment va fi prezent și fostul vocal Iron Maiden, Blaze Bayley, iar în deschidere va cânta Trooper.

Încasările rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate tânărului pictor Cătălin Achim, multiplu laureat al concursurilor naționale și internaționale de profil. Trei dintre cei prezenți la concert vor pleca acasă cu un tablou al artistului. Biletele de acces vor fi colectate într-o urnă la intrare, iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți.   

 



Evenimente recomandate

Top