Noutăți și comunicate

Ultimele 4 zile in care te poti implica in expozitia caritabila #FIND_US

23 ianuarie 2016
Ultimele 4 zile in care te poti implica in expozitia caritabila #FIND_US
Fotografii din Colectiv erau parte a unui grup unit, aceștia participând împreună atât la majoritatea concertelor din București, cât și la concertele de anvergură din țară și nu numai (Roger Waters, Robbie Williams, André Rieu, AC DC, Bon Jovi, Rockstadt Extreme Fest, ArtMania, Electric Castle, Hellfest (Franța) sunt doar câteva exemple). Erau legați atât de afinițăți profesionale, cât și de prietenie, ei fiind cei care de fiecare dată erau prezenți în fața scenei spre a surprinde cele mai bune cadre cu artiștii și cu publicul. Aproape toate fotografiile de concert aflate în diversele galerii foto online sunt rezultatul muncii acestor fotografi.

O parte dintre acești fotografi nu mai sunt printre noi, scopul expoziției fiind să omagieze munca lor, dar și să îi susțină pe supraviețuitori, care au nevoie de ajutor.

Au mai ramas doar 4 zile in care puteti cumpara un print sau puteti licita pentru lucrarile expuse la Hanul Gabroveni si Casa Muzeu Filipescu Cesianu.

Fiecare print va avea o ediție limitată de 15 copii, ce vor fi numerotate de la 01 la 15, urmând ca seria 01 (fotografiile expuse) să fie vândute la licitație, cu un preț de pornire de 400 RON, iar seriile 02-15 să fie vândute la preț fix, respectiv 200 RON (cu titlu de donație).



Cum funcționează partea de licitatie?


Accesati pagina de licitatie, vă creați cont și plasați o ofertă, urmând ca apoi să fiți înștiințați pe e-mail dacă cineva a licitat mai mult. Sunt afișate numele fotografului, artistul și/sau trupa din fotografie, putându-se căuta în site după aceste coordonate. La fiecare imagine se regăsește și un cronometru cu timpul estimat până la terminarea licitației. Dacă doriți să rămâneți anonimi, completați câmpul de pseudonim. Vă mulțumim!

Cum puteti achizitiona print-uri la pret fix?


În două moduri:

  • Vizitând expoziția de la Hanul Gabroveni, unde, în permanență, în spațiul de la intrarea în cele două săli de expoziție, se află o persoană care centralizează aceste informații și unde se fac înscrieri

  • Online, accesând formularul de comandă.



La scurt timp după finalizarea expoziției (timpul necesar pentru executarea lucrărilor la tipografie), printurile vor fi livrate prin curier celor care le-au comandat. Fiecare exemplar va fi însoțit de un certificat de autenticitate din partea Asociației fotografilor de concerte – #‎find_us"¬, pentru a cărei înființare s-au început deja demersurile.

Multumim pentru implicare!




Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top