Noutăți și comunicate

UDO - Participa la Meet & Greet cu membrii formatiei

17 noiembrie 2011
UDO - Participa la Meet & Greet cu membrii formatiei
U.D.O., formația germană condusă de Udo Dirkschneider (fosta voce a formației Accept), va susține primul concert la București în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album discografic intitulat Rev Raptor, lansat de către AFM Rec. în data de 20 mai 2011. Evenimentul, organizat de Promusic Events și revista Maximum Rock (producător - Nelu Brîndușan), va avea loc în data de 17 noiembrie la The Silver Club din București.

Amănunte pe pagina oficială a evenimentului: http://www.promusicprod.ro/udo

Participă la meet & greet cu formatia U.D.O.
Poți fi una din cele 10 persoane care participă la un meet & greet cu formația U.D.O. dacă:
- cumperi ACUM un bilet din oferta promoțională pentru concert.
- trimiți codul de bare de pe bilet împreună cu numele tău la adresa: promo@promusicprod.ro (subiect: meet&greet - UDO).

Oferta este valabilă pentru primele 100 de bilete.

Reamintim că numarul biletelor este limitat la 600 de bucăți, iar acestea se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și online pe http://www.eventim.ro) la următoarele prețuri:
65 lei pentru primele 150 bucăți (Primele 100 de bilete participa la o extragere pentru 10 pass-uri VIP - meet and greet etc.)
75 lei pentru următoarele bilete, până la data de 16 noiembrie 2011
87 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului, 17 noiembrie 2011. Acestea se achiziționează DOAR la intrarea în locația evenimentului, în limita biletelor disponibile.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top