Noutăți și comunicate

Turneul national aniversar 'Sarmalele Reci - Anul douazeci' incepe la Suceava si Iasi

12 februarie 2013
Turneul national aniversar 'Sarmalele Reci - Anul douazeci' incepe la Suceava si Iasi
În anul în care sărbătoresc 20 de ani de muzică, după opt albume, sute de concerte în țară dar și în străinătate, Sarmalele Reci pornesc în turneu național. Primele concerte din turneu sunt programate vineri, 15 februarie 2013, la Suceava și sâmbătă, 16 februarie 2013, la Iași.

Concertul de la Suceava marchează o premieră în istoria formației. Astfel, este pentru prima dată când Sarmalele Reci concertează în Cetatea de Scaun a Moldovei. "Oamenii din zona Bucovinei sunt printre cei mai calzi și mai primitori oameni pe care i-am întâlnit. Știu că pare ciudat, dar la Suceava nu am cântat niciodată. Așa că ne bucurăm că deschidem acest turneu pe teritorii noi pentru Sarmalele Reci", declară Zoltán András. "Nici nu se putea să găsim un loc mai bun pentru a ne începe turneul național aniversar", a adăugat solistul trupei. Vineri seară, la Suceava, gazdă primitoare va fi clubul La Fierărie, un loc deja consacrat pentru că promovează muzica live.

În următoarea zi, trupa se va îndrepta către Iași, unde are programat cel de-al doilea concert din turneu, în Underground Pub, locul de întâlnire al ieșenilor iubitori de muzică bună.
Iașiul iubește Sarmalele Reci, dovadă că de-a lungul timpului, trupa a fost întâmpinată cu mare entuziasm la fiecare apariție. "La Iași ne-am simțit întotdeauna ca acasă. Căldura publicului a încălzit Sarmalele Reci", spune Zoltán András.
Sâmbătă seara, Underground îi invită pe toți ieșenii pasionați de rock, la o porție consistentă de muzică bună, marca Sarmalele Reci.

Turneul "Sarmalele Reci - Anul douăzeci" aduce în fața publicului piesele esențiale, din toate perioadele trupei. "Èšara de vrea prost", "Aurolac", "Prostia la putere", "Gașca de la bloc", "Maniac", "Haos.ro" sau "Șpriț de vară", "Cocktail Molotov", "Violeta", "Telefonul nu mai sună", "Dacă n-ai fi tu" sau cel mai recent single "Nu mai fac" - toate se potrivesc la fel de bine astăzi, ca în ziua în care au fost lansate.

Sarmalele Reci

În mare formă și cu poftă de cântat, trupa Sarmalele Reci se prezintă în componența: Zoltán András (voce), Emil Viciu (chitară), Lászlo Micea Horváth (clape), Vladimir Săteanu (chitară bas), Gabriel Drăgan (tobe).

Biletele pentru concertele de la Suceava și Iași se găsesc la cluburi și în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe eventim.ro).

Parteneri media: Zile și Nopți, Jurnalul Național, BestMusic.ro, Metalhead.ro, 220.ro, iConcert.ro, InfoMusic.ro, MaximumRock.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top