Noutăți și comunicate

Turneul Overground Elements cu byron, The Mono Jacks, Travka si Robin and the Backstabbers continua

2 martie 2017
Turneul Overground Elements cu byron, The Mono Jacks, Travka si Robin and the Backstabbers continua
Turneul Overground Elements cu byron, The Mono Jacks, Travka și Robin and the Backstabbers continuă pe 10 martie 2017 în patru orașe din țară

Formațiile byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Travka alcătuiesc line-up-ul Overground Elements, un turneu itinerant prin patru mari orașe ale țării ce propune pe rând patru experiențe diferite de concert cu fiecare dintre cele patru formații. Venind fiecare cu propriul concept de show și o experiență live particulară, trupele vor concerta vineri, pe data de 10 martie, după programul următor:

Vineri, 10 martie 2017

  • Robin and the Backstabbers, Iași, Fratelli Lounge & Club, open doors ora 20:30
  • Travka, Cluj, /Form Space, open doors ora 22:00
  • The Mono Jacks, Timișoara, Fratelli Lounge & Club, open doors ora 21:00
  • byron, București, Fratelli Lounge & Club, open doors ora 21:00

byron vor prezenta în premieră materiale de studio noi. Reuniți sub conceptul Solo Together, fiecare membru al trupei a compus și înregistrat separat câte un album cu creații proprii, iar împreună vă vor interpreta live câteva dintre acestea!

Aflați într-o perioadă de creație pentru noi materiale, Robin and the Backstabbers prezintă acum proiectul „Reconstituirea” – o abordare nouă în materie de live bazată pe filmul clasic cu același nume. Și vechi, și nou, nici chiar electric, nici chiar acustic, ceva frumos și deosebit despre povestea filmului și despre noi toți.

The Mono Jacks vor reduce la minim „gălăgia” de pe scenă, propunând o interpretare unplugged, esențializată și „raw”, într-o ambianță caldă și familiară, propice pentru descoperirea poveștilor din spatele muzicii.

Travka vor continua proiectul început la București în 2016, extinzând aria concertelor Electro-Acustic la scară națională. Veți vedea o față nouă a formației, într-o formulă extinsă - mai melodioasă, mai matură, dar la fel de complexă!

Biletele la concerte s-au pus deja în vânzare în rețeaua http://www.iabilet.ro (București, Iași, Timișoara) și http://www.biletmaster.ro (Cluj). Acestea sunt în număr limitat, așa că aveți grijă să vă luați din timp!

Programul integral al concertelor și mai multe informații despre Overground Elements pe http://elements.overground.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top