Noutăți și comunicate

Turneu de septembrie Alina Manole

18 septembrie 2014
Turneu de septembrie Alina Manole
Alina Manole este o artista cu un stil muzical aparte, greu de incadrat intr-un sablon. Atmosfera eleganta, teme tabu ale pieselor, cu versuri originale in limba romana, timbrul vocal aparte, formula de scena care include cei mai valorosi muzicieni de jazz ai momentului, unicitatea fiecarei aparitii scenice - toate acestea construiesc imaginea unui artist special in muzica prezentului. Sound de jazz, blues, folk - iata un mix inteligent care ii apartine si o defineste.

            Pe 2 iunie, Alina Manole a lansat un nou album (dupa albumele Luna Patrata - 2009, Cu drag - 2009 si Dragoste in 3 - 2011) intitulat "Fericirea de Luni". In acelasi stil care a consacrat-o, cu o amprenta care ii apartine si o face de recunoscut, noul album se anunta ca unul dintre cele mai interesante materiale discografice ale acestui an.

            "Fericirea nu inseamna concediu in Rai" - iata una dintre primele afirmatii ce se aud pe albumul cel nou al "fetei cu Luna Patrata". Oricum ar fi definitia fericirii, planeta muzicala inventata de Alina Manole se locuieste frumos de catre cei cei care vin la concertele "pamantene".

            Traseul lansarii de toamna a acestui album ajunge intr-o prima etapa desfasurata spre finalul lunii septembrie in Sibiu, Cluj-Napoca, Baia-Mare, Zalau si Brasov.

            Impreuna cu pianistul Raul Kusak si cu tobosarul Ovidiu Condrea, Alina va oferi nu doar reteta unor dimineti de Luni fericite (pare imposibil aproape, nu?!) ci si povestile fiecaruia dintre noi, unele ascunse de ochii lumii, altele in plina lumina. Toate astea cu ironie, delicatete, umor si inteligenta.

            Albumul va fi disponibil in fiecare loc de desfasurare al concertelor sau, pana atunci, in reteaua BestMusic si prin eMag.

Iata lista completa a locurilor unde vor avea loc concertele:

- 24 septembrie 2014, ora 20:30 - Sibiu - Atrium Classic Cafe ( info si rezervari la 0723.287.486)

- 25 septembrie 2014, ora 20:30 - Cluj-Napoca - La Cizmarie (info si rezervari la 0742.899.507)

- 26 septembrie 2014 - Baia-Mare - recital in cadrul evenimentului Toamna Baimareana - Sarbatoarea Castanelor

- 27 septembrie 2014 - Zalau - ora 20:30 - Terasa Boema - concert in cadrul evenimentului Muza Fest (info si rezervari la 0751.409.426)

- 28 septembrie 2014 - Brasov - ora 20:30 - Times Pub ( info si rezervari la 0736.737.373)

Seria concertelor lunii septembrie va fi incheiata in Bucuresti, luni, 29 septembrie 2014, cu un concert intr-o formula speciala (ii veti putea vedea pe scena cantand impreuna cu Alina Manole si Raul Kusak si pe contrabasistul Adrian Flautistu si pe tobosarul Adi Tetrade), concert ce se va desfasura in Sala Teatrelli. Pentru aceasta data biletele au fost puse in vanzare prin reteaua Eventim. Locurile sunt limitate!

Cateva fragmente muzicale:

Fericirea de Luni
http://www.youtube.com/watch?v=X6TV1QUNc1I

Fix in seara asta
http://www.youtube.com/watch?v=ZUI6ojwnYLs

Luna Patrata
http://www.youtube.com/watch?v=3krUoq-deC4

 

Mai multe detalii se pot gasi accesand pagina oficiala a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1481092832170089/

Le multumim tuturor partenerilor media nationali si locali, on-line si offline, pentru sprijinul pe care il acorda desfasurarii evenimentelor!

http://www.alinamanole.ro

http://facebook.com/AlinaManoleOficial



Evenimente recomandate

Top