Noutăți și comunicate

Tudor Turcu feat. eyeSEEred in deschiderea concertului Dark Tranquillity

19 aprilie 2013
Tudor Turcu feat. eyeSEEred in deschiderea concertului Dark Tranquillity
Tudor Turcu (câștigătorul X-factor România 2012) va cânta în deschiderea concertului Dark Tranquillity de la București, alături de trupa eyeSEEred.

Tudor Turcu a cochetat cu muzica, îndeosebi cu muzica metal, dintotdeauna, însă a dobândit notorietatea odată cu participarea la X-factor. În cadrul concursului difuzat de Antena 1, Tudor a surprins juriul și telespectatorii cu interpretarea sa cu care a dorit să promoveze muzica rock, inserând în prestațiile sale pasaje de growl, specifice death metalului. Curajul și dăruirea i-au adus marele premiu, dar și simpatia publicului și celebritatea pe care le merită din plin.

În 2013, Tudor se întoarce la vechea sa pasiune: melodic death metalul, revenind în trupa eyeSEEred din care a făcut parte încă de la începutul anilor 2000. Stilul trupei este influențat de nume mari ale muzicii metal precum Arch Enemy, In Flames, Opeth și, bineînțeles, Dark Tranquillity. Puteți asculta piesa "Nothing in between", accesând linkul:   http://www.youtube.com/watch?v=PT1jKZNcovc&feature=youtu.be.

Dark Tranquillity este una dintre cele mai mari formații de melodic death metal din lume, fiind chiar printre precursorii genului. În cei peste 20 de ani de carieră, suedezii au revoluționat muzica metal, aducând câte un element nou cu fiecare album. Pe 27 mai 2013, Dark Tranquillity vor lansa cel de-al zecelea material discografic, numit "Construct", a cărei prima piesă "For Broken Words" a fost deja dată publicității.

Tudor Turcu feat. eyeSEEred și Dark Tranquillity vor oferi un show de melodic death metal așa cum nu a mai fost demult în România.

Biletele sunt disponibile la prețul de 75 de lei (până la data de 2 mai) și 85 de lei (în ziua concertului), prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro.

Sursa: Phoenix Entertainment
http://www.phoenixentertainment.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top