Noutăți și comunicate

Tuborg GreenFest powered by Rock The City s-a incheiat prin trei ore magice cu Guns N' Roses

2 Iulie 2012
Tuborg GreenFest powered by Rock The City s-a incheiat prin trei ore magice cu Guns N' Roses
Cel mai tare festival rock al anului în România - Tuborg GreenFest powered by Rock The City, s-a încheiat aseară cu recitalul extraordinar al trupei Guns N' Roses. Cu un show a cărui durată a depășit trei ore, formația lui Axl Rose și-a confirmat statutul de cap de afiș al festivalului.

Celebrul rocker nu a întârziat la întâlnirea cu fanii săi din România și le-a oferit un spectacol de zile mari, din care nu au lipsit melodii precum "Sweet Child O' Mine", "Civil War", "November Rain", "Don't Cry" și alte piese care au făcut din Guns N' Roses o legendă a muzicii rock.

În plus, după cum au promis în interviurile acordate înainte de sosirea la București, cei de la Guns N' Roses au interpretat și câteva piese noi, despre care se știe doar că vor figura pe un viitor album al trupei, actualmente aflat în lucru. Recitalul extraordinar al formației s-a încheiat cu melodiile "Patience" și "Paradise City".

Alături de Guns N' Roses, cea de-a treia zi a Tuborg GreenFest powered by Rock The City a adus în fața publicului formații ca Ugly Kid Joe, Within Temptation, The Cult sau Evanescence. Recitalurile extraordinare au atras în ultima zi a festivalului un număr de peste 15.000 de spectatori.

Cel mai mare festival al verii, Tuborg GreenFest powered by Rock The City, a adus la București trupe de referință ale rock-ului mondial. După ce a făcut înconjurul Europei alături de artiști și trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest a adus și în România o atmosferă incendiară garantată de trupe de calibru, experiența unică și Tuborg, berea cea mai implicată în muzică.

Pentru informații suplimentare legate de festival va invităm să vizitați pagina de Faceboook a festivalului, http://www.facebook.com/TuborgGreenfest2012.

Sursa : Gala MGMT & PR
Tuborg GreenFest powered by Rock The City s-a incheiat prin trei ore magice cu Guns N' Roses Noutăți, comunicate România


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.