Noutăți și comunicate

Tuborg Green Fest powered by Rock the City

29 Iunie - 1 Iulie 2012
Tuborg Green Fest powered by Rock the City

In perioada 29 iunie - 1 iulie 2012, Romexpo va gazdui Green Fest Tuborg powered by Rock the City, o fuziune intre D&D East Entertainment si Green Fest Tuborg, in colaborare cu Marcel Avram. Am reusit sa fotografiem rapid afisul prezentat la conferinta de presa si putem spune ca anul acesta se anunta un festival cu multe nume mari, cu o strategie schimbata fata de anul trecut.

La conferinta de presa de astazi, 7 martie 2012,  s-au anuntat trupele care vor participa la editia de anul acesta:
Guns N'Roses
Machine Head
The Cult
Godsmack
Black Label Society
Ugly Kid Joe
Within Temptation
Saxon
Pentagram
Sweet Savage
Lost Prophet

Conferinta de presa Festivalul Tuborg Green Fest powered by Rock the City
D&D East Entertainment si Marcel Avram au anuntat ca in urmatoarele saptamani vor mai fi anuntate inca 2-3 trupe mari din scena rock internationala.

Preturile biletelor sunt dupa cum urmeaza:
- 191.70 Ron - 3 day-pass - normal circle
- 287.60 Ron - 3 day-pass - golden circle
- 479.20 Ron - 3 day-pass - bilete cu loc

Biletele vor fi disponibile de astazi 7 martie 2012, incepand cu ora 16:00, si se vor putea achizitiona de la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti, si bineinteles online pe http://www.eventim.ro

Festivalul se anunta a fi unul incendiar, participand minim 5-6 artisti in fiecare zi.
La intrebarea daca vor fi prezente si trupe romanesti,  Lenti Chiriac a declarat ca se va lua in calcul aceasta optiune, dupa confirmarea tuturor trupelor straine ce vor participa la eveniment.


Rock the City
, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica rock din Romania, se alatura anul acesta seriei de evenimente Tuborg Green Fest. Conceptul Tuborg Green Fest a generat unul dintre cele mai puternice spectacole internationale de muzica, aducand in ultimii ani trupe de prestigiu in fata publicului din numeroase tari europene. Alaturarea celor doua concepte va garanta o experienta unica tuturor participantilor la concerte.

Tuborg Green Fest powered by Rock the City va avea loc la sfarsitul lui iunie 2012 si se va intinde pe durata a 3 zile, pline de rock si metal de cea mai buna calitate. 15 trupe de calibru mondial, de diferite genuri, vor urca pe scena festivalului bucurestean.

In zilele de 29, 30 iunie si 1 iulie 2012, la Romexpo, parcarea C, Guns N'Roses, Machine Head, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack si multi altii vor sustine concerte explozive la a patra editie a Tuborg Green Fest powered by Rock the City.

"Tuborg inseamna, prin definitie, muzica de calitate si o atitudine libera. Iar Tuborg Gree Fest este evenimentul unde acestea se intalnesc, in fata scenelor pe care vor urca unii dintre cei mai mari cantareti rock. Ajuns la a 4-a editie, festivalul a devenit deja o traditie, un moment asteptat la anului. Ne dorim ca in fiecare an sa ne autodepasim, oferind fanilor muzicii de calitate experiente memorabile!", a declarat Doron Zilberstein, Vice-Presedinte de Marketing, URBB - Tuborg.

Pana in prezent, Tuborg Green Fest a facut inconjorul Europei alaturi de artisti si trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. In 2010, Tuborg a organizat cel mai mare festival rock de pana acum din Romania, Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, aducand in fata fanilor romana nume precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Guns N'Roses Rock the city 2012 

Guns N'Roses va veni pentru a doua oara in Romania, ocazie cu care repertoriul lor va include piese ce nu au fost cantate pana acum live. Show-ul trupei lui Axl Rose se anunta inca de pe acum unul de zile mari, iar cei care isi aduc aminte cu nostalgie de prima parte a anilor '90 vor avea parte de multe surprize.

Machine Head Rock the city 2012

Un alt nume mare prezent la Tuborg Green Fest powered by Rock the City este grupul american Machine Head, care va fi pentru prima oara in Romania. Deschizator de drumuri pe scena metalica la mijlocul anilor '90, Machine Head este considerata una dintre cele mai energice trupe live, si in acelasi timp una dintre cele mai asteptate aparitii pe scenele romanesti din aproape ultimele doua decenii.

Black Label Society Rock the city 2012

Un nume care merita toata atentia este si Black Label Society, grup format la initiativa fostului chitarist din formatia lui Ozzy Osbourne, Zakk Wylde. Este o alta premiera pentru Romania, dar si o ocazie de a vedea la lucru unul dintre cei mai importanti chitaristi din istoria muzicii rock - Zakk Wylde.

Ugly Kid Joe Rock the city 2012

Ugly Kid Joe este un nume care imediat este asociat cu "Everything about you" si "Cat's in the cradle", hituri care au aparut in prima parte a anilor '90. Publicul de sex feminim vor avea ocazia sa il vada la lucru pe unul dintre sex-simbolurile muzicii rock, solistul vocal Whitfield Crane.

Grupul britanic Saxon este si el un punct de atractie al festivalului, cu cei reuniti in jurul solistului Biff Byford, care au deja statutul de grup etalon in sfera scenei heavy metal. Aparitia trupei Saxon la Tuborg Green Fest powered by Rock the City consemneaza o alta premiera pentru Romania.

Pe langa aceste nume mari, vor mai fi prezente si multe alte trupe de renume, precum The Cult, Godsmack (in premiera in Romania), Within Temptation, Lost Prophet, Pentagram si Sweet Savage. In plus, alte cateva formatii sunt pregatite pentru a se alatura acestui eveniment si vor fi anuntate in scurt timp.

Accesul publicului se va face dupa cum urmeaza:
- vineri 29 iunie 2012, incepand cu ora 13:00
- sambata si duminica, 30 iunie 2012 si 1 iulie 2012, incepand cu ora 12:00.

Orele de start ale concertelor se vor situa intre 13:00 si 15:00.
Tuborg Green Fest powered by Rock the City Concert, festival, eveniment


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.