Noutăți și comunicate

Trupele Unleashed si Code Red sunt confirmate la Maximum Rock Festival 2014

24 Iulie 2014
Trupele Unleashed si Code Red sunt confirmate la Maximum Rock Festival 2014

Asa cum am promis, anuntam inca doua formatii care vor participa la editia de anul acesta a Maximum Rock Festival. Este vorba despre Unleashed, veteranii death-metal din Suedia, si Code Red din Romania.



3-Trupele_Unleashed_si_Code_Red__oB8BdUYCf.jpg

Unleashed, aflata pentru prima data in Romania, reprezinta una dintre cele mai importante trupe de gen din Nord si a fost intemeiata in 1989.

Pana acum, grupul a lansat 11 albume. Toate au obtinut laude din partea criticii de specialitate si au contribuit la crearea unei baze solide de fani.

Versurile trupei vorbesc despre civilizatia vikingilor, despre natura primara a lumii pre-crestine, folcor si dragostea pentru cultura Nordului indepartat. Mai mult, membrii formatiei sunt iubitori ai operei scriitorului J.R.R. Tolkien, autorul unora dintre cele mai importante opere fantasy contemporane.

"Unleashed venereaza natura, animalele si omul. Omul, indiferent de cultura sa, locul de nastere sau culoarea pielii", a explicat Johnny Hedlund, solistul si basistul trupei, in lumina unor acuzatii nefondate de extremism politic.

Astfel, trupa si-a exprimat cel mai bine crezul si si-a facut mai bine inteleasa arta.

Ultimul album semnat Unleashed a fost "Odalheim", lansat in 2012, iar trupa a anuntat de curand ca pregateste un nou disc!

Componenta:
Johnny Hedlund "" voce, bas
Fredrik Folkare "" chitara
Tomas Måsgard "" chitara ritmica
Anders Schultz "" tobe

Discografie:
Where No Life Dwells (1991)
Shadows in the Deep (1992)
Across the Open Sea (1993)
Victory (1995)
Warrior (1997)
Hell's Unleashed (2002)
Sworn Allegiance (2004)
Midvinterblot (2006)
Hammer Battalion (2008)
As Yggdrasil Trembles (2010)
Odalheim (2012)



2-Trupele_Unleashed_si_Code_Red__CbVYbTTvg.jpg

Code Red este o formatie brasoveana de death-metal brutal, infiintata in 2004 din initiativa lui Andrei Calmuc (ex-Indian Fall, chitara/voce), Marius Muntean (bas), Adrian Vitanescu (chitara) si Gabi Barani (tobe).

Primul material oficial a fost inregistrat in 2006 si s-a numit "Stronger Than Lust". Dupa o schimbare de componenta, trupa revine cu forte proaspete in 2010, in varianta Andrei Calmuc, Armand Niculescu (chitara), Marius Muntean (bas) si Septimiu Harsan (tobe).

Tot in 2010 trupa isi redescopera dragostea pentru muzica brutala si revine la un stil mai agresiv, odata cu single-ul "Way of Nibiru", care are rolul unei piese-manifest. In septembrie 2013, apare discu de debut, "Dominions of Our Deceitful Beliefs", foarte bine primit de critica.

Materialul a fost masterizat in Florida, America, de catre Brian Elliot de la Mana Recording Studios. Urmeaza un lung sir de concerte, precum si ocazia de a deschide show-ul unor formatii ca Malevolent Creation, Napalm Death, Decapitated, Gojira sau Septicflesh.

In 2014, Code Red revine cu noi planuri si cu prestatia de la "Maximum Rock Festival" unde, suntem siguri, grupul autohton se va ridica la nivelul asteptarilor celor mai pretentiosi fani metal.

In zilele urmatoare vom anunta headliner-ul pentru ziua a doua a festivalului.



In acest moment, programul festivalului pe zile este urmatorul:
- 24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, I'm The Trip etc
- 25 octombrie 2014: Headliner, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Code Red, Open Mind etc



Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro - primele 50 bucati) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro - primele 50 bucati) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.



Cumpara abonamente la festival in rate!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
- prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
- a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

Afla mai multe despre regulamentul biletelor Aici.

Un eveniment oferit de Ciuc Premium!
Trupele Unleashed si Code Red sunt confirmate la Maximum Rock Festival 2014 Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.