Noutăți și comunicate

Trupele The Orb si Vama sunt confirmate la Festivalul Shine 2015

24 februarie 2015
Trupele The Orb si Vama sunt confirmate la Festivalul Shine 2015
Intre 4-5 iulie 2015 la Arenele Romane din Bucuresti, BestMusic va invita la a doua editie a festivalului Shine care ii are ca headlineri pe belgienii de la Triggerfinger. Cele 600 de abonamente earlybird s-au epuizat asa ca este momentul ca organizatorii sa anunte nume noi pe afisul evenimentului: The Orb (Uk) si Vama.



The Orb, fondatorii stilului ambient house / dub, vin direct din Uk sa urce pe scena festivalului Shine alaturi de Vama, una dintre cele mai titrate si de succes trupe de rock din Romania.

The Orb sunt un grup de muzica electronica format in 1988 de catre deja legendarii Alex Paterson si Jimmy Cauty (Klf) si sunt cunoscuti drept Dj-ii care au fondat stilul ambient house/dub, muzica lor la baza fiind inspirata de catre Brian Eno sau Kratfwerk ajungand in timp la colaborari cu David Gilmour (Pink Floyd). Deja un nume cult in scena internationala, The Orb vin in premiera la Bucuresti pentru a-si prezenta piesele cu teme scienc e fiction prezente pe cele 14 albume ale trupei, combinand stiluri de la house la minimal la dub la Idm sau trip-hop. Experienta vizuala a unui show The Orb a fost deseori comparata cu un show Pink Floyd.



Fondata in 2006, dupa destramarea trupei Vama Veche, Vama a devenit in scurt timp una dintre cele mai iubite si apreciate trupe de rock din Romania. Primul album, "Vama", a aparut in 2008 si a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucuresti. Cu single-uri ca "E plin de fete" si "Bed For Love", Tudor Chirila si colegii sai s-au instalat din nou in topurile muzicale. Un concert Vama este o experienta unica. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca. Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini si imagini video care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieste, vibreaza, iubeste. In 2013 trupa loveste puternic in playlisturile radiourilor si al televiziunilor muzicale, piesa "Perfect fara tine" ajungand numarul 1 in majoritatea topurilor de specialitate. Sfaristul anului a adus si primul Dvd din cariera trupei, filmarea concertului de la Sala Palatului din 2012 alaturi de multe surprize. Momentan trupa lucreaza la un nou album si concerteaza constant in marile orase la tarii.



Alte trupe confirmate pe afisul festivalului sunt: Coma, Grimus, Suie Paparude, Roadkill Soda si Toulouse Lautrec, multe altele urmand a fi anuntate in curand.



Abonamentele de doua zile pentru Shine sunt disponibile online pe http://www.iabilet.ro, http://www.myticket.ro si http://www.eventim.ro si in retelele iaBilet, Myticket si Eventim, la urmatoarele preturi :
  • 39 de lei Acces General si 54 de lei Golden Circle pana pe 2 aprilie
  • 44 de lei Acces General si 59 de lei Golden Circle pana pe 4 iulie
  • 50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare in limita locurilor disponibile



Facebook event: http://www.facebook.com/events/208220042697604
Pagina oficiala: http://www.facebook.com/ComeAndShine

Un eveniment BestMusic Live Concerts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top