Noutăți și comunicate

Trupele QuantiQ si Stillborn deschid concertul Bon Jovi la Bucuresti

8 Iulie 2011
Trupele QuantiQ si Stillborn deschid concertul Bon Jovi la Bucuresti

Cele 3 trupe finaliste: Oldgreen, QuantiQ si Stillborn au dat tot ce au avut mai bun pe scena Hard Rock Café. Juriul competitiei, format din DJ-ii Rock Fm si reprezentantii D&D East Entertainment a fost pus la grea incercare.

Fiecare dintre cele trei trupe finaliste a sustinut un mini-recital, prezentand juriului, si publicului, totodata, cele mai bune 4 piese din repertoriu.

Decizia a fost extrem de dificila, rezultatul final fiind o surpriza pentru toti cei prezenti. Toate trupele participante au fost castigatoare: Oldgreen va deschide festivalul Rock the City din 2012, iar QuantiQ si Stillborn vor canta in deschiderea concertului Bon Jovi, din 10 iulie 2011, din Piata Constitutiei.

2-TrupeleQuantiQsiStillbornd_70606.jpeg
Cristian Hrubaru si Denise Sandulescu "" director general D&D East Entertainment - au anuntat QuantiQ ca fiind trupa castigatoare. Imediat, spiritele s-au incins, pentru ca fanii Stillborn, prezenti in numar foarte mare, s-au simtit nedreptatiti. Surpriza serii a venit in momentul in care cei doi au anuntat faptul ca, in deschidere la Bon Jovi vor canta nu una, ci doua trupe "" cea de-a doua formatie castigatoare fiind Stillborn. Atmosfera a devenit, in acel moment, exploziva!

3-TrupeleQuantiQsiStillbornd_82110.jpeg
Pentru prima oara in Romania, un post de radio a reusit sa sa puna la ROCK de cinste doua trupe debutante pe aceeasi scena cu una dintre cele mai mari trupe de rock din lume: Bon Jovi.

Biletele de concert au preturi de 479,3 lei (VIP), 372,8 lei (Tribuna), 186,4 lei (Normal Circle) si pot fi procurate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe http://www.eventim.ro. Biletele din zone Golden Circle au fost deja epuizate.

Trupele QuantiQ si Stillborn deschid concertul Bon Jovi la Bucuresti Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.