Noutăți și comunicate

Trupele QuantiQ si Stillborn deschid concertul Bon Jovi la Bucuresti

8 iulie 2011
Trupele QuantiQ si Stillborn deschid concertul Bon Jovi la Bucuresti
Cele 3 trupe finaliste: Oldgreen, QuantiQ si Stillborn au dat tot ce au avut mai bun pe scena Hard Rock Café. Juriul competitiei, format din DJ-ii Rock Fm si reprezentantii D&D East Entertainment a fost pus la grea incercare.

Fiecare dintre cele trei trupe finaliste a sustinut un mini-recital, prezentand juriului, si publicului, totodata, cele mai bune 4 piese din repertoriu.

Decizia a fost extrem de dificila, rezultatul final fiind o surpriza pentru toti cei prezenti. Toate trupele participante au fost castigatoare: Oldgreen va deschide festivalul Rock the City din 2012, iar QuantiQ si Stillborn vor canta in deschiderea concertului Bon Jovi, din 10 iulie 2011, din Piata Constitutiei.

2-TrupeleQuantiQsiStillbornd_70606.jpeg
Cristian Hrubaru si Denise Sandulescu - director general D&D East Entertainment - au anuntat QuantiQ ca fiind trupa castigatoare. Imediat, spiritele s-au incins, pentru ca fanii Stillborn, prezenti in numar foarte mare, s-au simtit nedreptatiti. Surpriza serii a venit in momentul in care cei doi au anuntat faptul ca, in deschidere la Bon Jovi vor canta nu una, ci doua trupe - cea de-a doua formatie castigatoare fiind Stillborn. Atmosfera a devenit, in acel moment, exploziva!

3-TrupeleQuantiQsiStillbornd_82110.jpeg
Pentru prima oara in Romania, un post de radio a reusit sa sa puna la ROCK de cinste doua trupe debutante pe aceeasi scena cu una dintre cele mai mari trupe de rock din lume: Bon Jovi.

Biletele de concert au preturi de 479,3 lei (VIP), 372,8 lei (Tribuna), 186,4 lei (Normal Circle) si pot fi procurate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe http://www.eventim.ro. Biletele din zone Golden Circle au fost deja epuizate.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top